Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Boek een food truck voor je festival

Boek een food truck voor je festival en geniet van een geweldige ervaring en fantastisch eten! Ontdek ze snel op www.foodtruckbestellen.be
Organiseer een onvergetelijk communiefeest met foodtruckbestellen.be

Boek een food truck voor je festival

Organiseer je binnenkort een festival en ben je nog op zoek naar een creatieve en leuke manier om je feestgangers of klanten te verwennen? Denk dan aan een originele food truck!

Met enkele kliks maak je snel een keuze op ons platform en geniet je met je gasten van de verschillende gerechtjes die de trucks voor je kunnen klaarmaken.

Food trucks zijn hip, origineel en leuk. Bovendien kan je een combinatie maken van verschillende trucks om zo een groot assortiment te bekomen. Denk aan Aziatisch, Typisch Belgisch, Turks, Italiaans en véél meer andere mogelijke smaken en invloeden die je kan bestellen.

Food trucks bieden naast originele hapjes ook vele voordelen. Heb je geen zin om de opkuis van je festival te doen? Geen probleem! Zelfs daar zorgen de food trucks voor.

Hoe een food truck boeken voor je festival?

Surf op ons platform en kies uit de tal van mogelijke food trucks. Vraag vervolgens vrijblijvend een offerte aan bij een specifieke truck of maak gebruik van onze algemene offerte functie, waarbij je met 1 klik alle food trucks contacteert zodat je de beste offerte kan selecteren voor jouw festival.

Binnen maximaal 2 dagen krijg je antwoord van de desbetreffende food trucks zodat je het festival goed en tijdig kan plannen. Klaar om te genieten?

Boek een food truck met Foodtruckbestellen.be

Foodtruckbestellen.be is een online boekingssysteem voor food trucks. Boek eenvoudig en snel de gewenste food truck. Het platform biedt de mogelijkheid aan voor food trucks om een profiel aan te maken en zo een groter publiek te bereiken. Via de site kunnen geïnteresseerde op hun manier eenvoudig een offerte aanvragen bij de gewenste truck.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht