Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

8 bbq foodtrucks die je deze zomer zeker moet proberen.

In de zomer zijn BBQ foodtrucks ongelooflijk populair. Maar welke mag je echt niet missen? Wij gingen voor jou op onderzoek en zochten enkele toppers van formaat bij elkaar.
BBQ foodtrucks - Oerburgerbus
In de zomer zijn BBQ foodtrucks ongelooflijk populair. Maar welke mag je echt niet missen? Wij gingen voor jou op onderzoek en zochten enkele toppers van formaat bij elkaar.

8 BBQ foodtrucks die je echt niet mag missen!

Wild at heart BBQ

BBQ foodtrucks - wild at heart
De Wild at heart BBQ bereidt de lekkerste gerechten op een fantastische smoker grill aanhanger. Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van vers vlees en alles wordt gekruid naar eigen recept. Voor een echte barbecue smaak ben je hier op het juiste adres.

Den BaQvelo

BBQ foodtrucks Den BaQvelo
Echte rundsburgers die op houtskool gegrild worden, een volledige wand van gegrild vlees én overheerlijke home made sauzen. Dat is wat Den BaQvelo als foodtruck uitstraalt als echte ambacht op het gebied van barbecue. Het vlees wordt volledig volgens eigen recept gekruid én bereid.

Top of The Grill

BBQ foodtrucks - Top of The Grill
Met deze foodtruck haal je de best gebakken stukken vlees in huis. Top of The Grill maakt gebruik van Amerikaanse Primo Grills. Dit is een keramische barbecue op houtskool. Je kunt deze foodtruck uitnodigen op alle evenementen en genieten van de meest lekkere en bijzondere barbecue gerechten.

Oerburgerbus

BBQ foodtrucks - Oerburgerbus

De naam zegt het eigenlijk al. Voor echte ambachtelijke runderhamburgers van de BBQ nodig je de Oerburgerbus uit. Het vlees is voor 100% gemaakt van Schotse Hooglanders die hun hele leven hebben rondgelopen in de vrije natuur. Uiteraard wordt het bereid op een echte houtskool BBQ.

Cro-Magnon

BBQ foodtruck - Cro-Magnon
Op zoek naar BBQ food dat net iets anders wordt bereid? Nodig dan Cro-Magnon uit! Dankzij het eigen gemaakte apparaat met een dubbele grill én een rookoven die wordt aangedreven door houtvuur, krijgt het vlees een unieke maar heerlijke smaak. Niet voor niets één van de weinige BBQ foodtrucks die bekroond is met het kwaliteitslabel van de Chain des rotisseur!

Rook en Vee

BBQ foodtruck - Rook en Vee

Deze foodtruck gebruikt een typische Amerikaanse wijze om je food te bereiden. Het vlees wordt niet boven, maar naast het vuur gelegd waardoor het door de warme rook van de BBQ langzaam maar zeker gaart op een lage temperatuur. Daardoor wordt het vlees ontzettend mals en krijgt het ook nog eens een heerlijke smaak. Rook en Vee is dan ook een ontzettend populaire foodtruck.

Braaimobiel

BBQ Foodtruck - BRAAIMOBIEL
Meer home-made dan de Braaimobiel doet, kan eigenlijk niet. In deze foodtruck wordt zelfs het houtskool voor de BBQ zelf gemaakt. Als je het heerlijke vlees van de Braaimobiel proeft, begrijp je ook direct waarom. Alle soorten vlees worden op de BBQ bereid en geserveerd op tappasschoteltjes.

The Flame ’n go

BBQ foodtruck - The Flame 'N GO
Voor echt authentiek BBQ food ben je bij The Flame ’n go aan het juiste adres. Geniet van de huisgemaakte burgers met vers gemaakte saus of laat je verrassen door een geweldige steak of de heerlijke smaak van de chicken wings. Naast vlees van de BBQ, kun je ook salades bestellen!

Slechts een greep uit onze BBQ foodtrucks.

Wil je nog meer voorbeelden van heerlijke BBQ foodtrucks? Surf dan snel naar ons platform en ontdek meer dan 100 BBQ foodtrucks.

bedrijfsfeest met foodtrucks

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingplatform waarmee je eenvoudig 1 van de vele bbq foodtrucks kan vinden en boeken voor je feest. Geniet met vrienden en familie samen van heerlijk eten en maak er een onvergetelijke ervaring van!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht