Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Met deze foodtrucks ga je een geweldige zomer tegemoet!

De zomer is inmiddels in volle gang. Wij brengen je graag nog éxtra in de stemming met een overzicht van de meest fantastische foodtrucks voor dit seizoen. Zo ga je gegarandeerd een geweldige zomer met foodtrucks tegemoet!

De zomer is inmiddels in volle gang. Wij brengen je graag nog éxtra in de stemming met een overzicht van de meest fantastische foodtrucks voor dit seizoen. Zo ga je gegarandeerd een geweldige zomer met foodtrucks tegemoet!

Vier de zomer met foodtrucks: 4 zomerse tips

Café Crème

zomer met foodtrucks

Lekker afkoelen met een ijsje als het kwik ver boven de 20 graden celsius uitkomt, wie wil dat nu niet? Bij Café Crème kun je terecht voor hèt lekkerste ijs van België: de ijsjes van Cremerie François. Naast hun overheerlijke ijs kun je bij Café Crème bovendien terecht voor een fijn verfrissend glaasje cava of witte wijn. Ook cupcakes, koffie en thee vind je bij Café Crème. Zo komen wij de zomer wel door!

Cock a véro

zomer met foodtrucks

Zon, strand, en een cocktail in je hand. Goed, het strand krijg je er bij cock a véro nog net niet bij, maar hun heerlijke cocktails zijn al meer dan voldoende om de zomer te voelen en je op een heerlijk tropisch oord te wanen. Zo ongeveer alle cocktails die je je kan indenken worden hier geserveerd, evenals de meest smakelijke mocktails (alcoholvrije cocktails). Proost!

Ice Jewels

zomer met foodtrucks

Ambachtelijk afkoelen? Dat doe je bij Ice Jewels! Hier hebben ze de klassieke ijslolly’s nieuw leven ingeblazen. Puur, eerlijk en heerlijk. De ingrediënten? Simpel: hele verse vruchten zonder toevoeging van smaak- of kleurstoffen en bovendien glutenvrij. En dat in de meest fantastische smaakcombinaties, zoals framboos-munt, roos-pistache of citroen-gember… mmmm! Nog verassender zijn de ‘poptails’: cocktail-ijslolly’s. Een mojito of gin-tonic op een stokje, dus!

Freezy Flavours

zomer met foodtrucks

Freezin’ yoghurt voor als de zon ‘burnin’ hot’ is! Freezy heeft het, én meer. Niet alleen kun je er terecht voor een lekker yoghurtijsje met bijvoorbeeld kersen, vers fruit of andere toppings; Freezy heeft ook heerlijke frisse shaved ice ijsjes. Echte die-hards gaan voor dé zoete verleiding van Freezy: on the spot bereid heerlijk chili-chocolate-fudge-ice-cream. Ok, wij zijn al aan het watertanden, jij ook?

foodtrucks met vis

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingsplatform waarmee je eenvoudig 1 van de vele heerlijke foodtrucks kan vinden en boeken voor je feest of evenement. Geniet met vrienden en familie samen van heerlijk eten en maak er een onvergetelijke ervaring van!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht