Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Bedrijfsfeest? Deze exotische foodtrucks zijn altijd een succes.

Plan jij je volgende bedrijfsfeest? Om een succesvol jaar af te sluiten, of gewoon om je personeel te bedanken? Niet zonder een foodtruck. Deze rollende keukens voorzien je event van originele concepten, vers en verantwoord eten en een heerlijke sfeer. Meer dan genoeg redenen om een foodtruck te bestellen voor je bedrijfsfeest.
Bedrijfsfeest exotische foodtruck

Plan jij je volgende bedrijfsfeest? Om een succesvol jaar af te sluiten, of gewoon om je personeel te bedanken? Niet zonder een foodtruck. Deze rollende keukens voorzien je event van originele concepten, vers en verantwoord eten en een heerlijke sfeer. Meer dan genoeg redenen om een foodtruck te bestellen voor je bedrijfsfeest.

Dat staat vast. Maar met welke foodtrucks scoor je het allerbest voor jouw event? Wij zetten een paar foodtrucks op een rij, voor een onvergetelijk feest. Van Belgische kost tot fijne hapjes uit Vietnam: deze exotische foodtrucks serveren je de lekkerste gerechten vanuit de hele wereld. Smakelijk!

Aziatisch comfort food

Onze eerste halte? De andere kant van de wereld. Waar streetfood een pure cultuur is, waar niemand ontsnapt aan de heerlijke geur van de lekkerste Aziatische hapjes. Met Mykim Vietnamese Food geniet het volledige bedrijf van kleine gerechtjes met een Vietnamese toets. Van een smakelijke saté tot sublieme ribbetjes en kruidige stoofpotjes: zélfs voor kieskeurige eters.

Authentieke apéro

Is Vietnam voor jouw bedrijf nét iets te ver van huis, maar snak je toch naar iets zuiders? A-petite is een authentieke mediterrane apérotruck, die je gasten verwent met de meest exclusieve fingerfood. Knapperige bruschetta en rijkelijk gevulde tapas plankjes liggen voor je klaar. Need we say more?

Mexicaans fingerfood

Op naar Mexico. Naar warme gerechten die overlopen van passie. En salsa. Héérlijke salsaGert’s Cruisin’ Cuisine is een Mexicaanse feestjesmaker die alles kent van traditionele maïstaco’s, chili’s (con én sin carne) en pico de gallo. Het menu biedt voor ieder wat wils: van kip en steak tot smakelijke portobello. Dus, wie zorgt voor de piñata?

Fusion fiesta tapas

Écht feest vieren met je collega’s? Dat doe je met Ibizabouff. Jep. Boefen in Ibiza. Of toch bijna. Deze foodtruck brengt de ontspannen sfeer van het magische Ibiza naar jouw bedrijf. Geniet van Spaanse tapas van de beste kwaliteit. Niet van een traditioneel recept, maar met een verrassende fusion twist. What happens in Ibiza …

Schatjes van patatjes

Oké, toegegeven: frieten zijn niet helemaal exotisch. Maar toch: niemand weerstaat een lekkere portie friet. Trouwens, dit knapperig goud van PommePuur is zoveel meer dan een patat. 100% puur Belgische, vers gesneden frieten in een trendy jasje. Het soort frieten waar je er altijd ééntje meer van wilt. Mét heerlijke delicatessen als verse garnaalkroketten. De allerbeste afsluiter van een top event!

Een foodtruck op je bedrijfsfeest?
Hier zit je goed.

foodtrends voor 2018

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Zelfs voor je bedrijfsfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos. Welkom bij Foodtruckbestellen.be!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht