Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Communiefeest organiseren? Tip: huur een foodtruck!

Een communiefeest organiseren? Tip: huur een foodtruck! Dat scheelt je niet alleen een hoop geregel, het is ook nog eens leuk én je hebt enorm veel keuze. Maar liefst meer dan 400 foodtrucks op foodtruckbestellen.be zijn in te huren voor een communiefeest.
Communiefeest organiseren? Huur een foodtruck!

Ga jij in 2022 een communiefeest organiseren? Wij helpen je graag op weg!

Want een communiefeest vereist aardig wat voorbereiding: denk aan het verzinnen van leuke spelletjes & activiteiten, het maken van uitnodigingen, de aankleding…

Dan is het maar wat fijn als je naar het eten geen omkijken hebt. Hoe dan? Wel, door een foodtruck in te huren natuurlijk! Dat scheelt je niet alleen een hoop geregel, het is ook nog eens leuk én je hebt enorm veel keuze. Maar liefst meer dan 1000 foodtrucks op foodtruckbestellen.be zijn in te huren voor een communiefeest. Van wafels en snoep tot mooie kleurige (en gezonde!) smoothies: alles waar kinderen blij van worden. En volwassenen natuurlijk!

Vind de perfecte foodtruck voor je communiefeest met foodtruckbestellen.be!

Op foodtruckbestellen.be kun je gemakkelijk de perfecte foodtruck vinden voor jouw event dankzij de handige zoekfilters. Zoek je een geschikte foodtruck voor het communiefeest, selecteer dan bij het filter ‘evenement’ het communiefeest. Alle foodtrucks die beschikbaar zijn voor communiefeesten komen direct tevoorschijn. Makkelijk!

Zoals we al zeiden: de keuze is reuze! We helpen je daarom graag aan een aantal creatieve suggesties voor heerlijke foodtrucks waar je het beste communiefeest mee organiseert.

Communiefeest organiseren? Huur een foodtruck!

1. Denk eens aan een combitruck

Ga je een communiefeest organiseren, dan wil je natuurlijk zowel de kinderen als de volwassenen plezieren. Dan is het handig als je foodtruck lekkere hapjes en drankjes serveert voor jong en oud! Diverse foodtrucks combineren verschillende soorten hapjes en drankjes. Ideaal!

2. Kies voor makkelijk fingerfood

Vette vingers op de communiejurk? Liever niet, natuurlijk. Ga dus voor hapjes die makkelijk te eten zijn zonder te knoeien: wafels op een stokje, lekkere kroketjes met allerlei verschillende soorten vulling, kipballetjes… er zijn talloze creatieve opties!

3. Eten van het seizoen

Een communiefeest staat natuurlijk in het teken van de lente. Dan heb je geen zin in zware stoemp en stoofpotten, toch? Hou daar rekening mee bij je keuze voor een foodtruck en ga voor echt lentevoedsel. Bijvoorbeeld: lekker huisgemaakt ijs, fijne cocktails en frisse salades. En dan zijn daar natuurlijk de klassiekers die het altijd goed doen: patatten, wafels, snoepgoed en meer!

Heb je zelf wel eens een communiefeest georganiseerd met foodtrucks? Of heb je nog andere tips? Laat het ons weten in een reactie!

Foodtruck verzekeren? 6 tips van Foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo de perfecte foodtruck voor je communiefeest of ander evenement!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Foodtruck in de kijker: Frietmobiel d’Aa

In de bruisende wereld van mobiele gastronomie neemt Frietmobiel d’Aa een unieke plaats in. Als een gevierde ambassadeur van de Belgische frituurcultuur, brengen ze niet alleen een stukje nationale trots naar je toe, maar ook een rijke traditie van vakmanschap en culinaire passie.

Stuur ons een bericht