Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Een trouwfeest met foodtrucks organiseren? Zeker doen!

Een trouwfeest organiseren met foodtrucks doe je als je van eten houdt, of tenminste van het concept en de aparte sfeer van foodtrucks.
trouwfeest met foodtrucks

Trouwfeesten met foodtrucks zijn op dit moment erg in en als je voor een niet-stedelijke bruiloft kiest, zijn – naast het hebben van een geweldige locatie – foodtrucks zeker de juiste keuze. Heel wat koppels deden het en ze zouden het allemaal in een oogwenk opnieuw doen. Op foodtruckbestellen.be vind je niet alleen de juiste foodtruck, maar ook nuttige informatie. In dit artikel bieden we je graag antwoord op mogelijke vragen die je zou hebben bij het organiseren van een trouwfeest met foodtrucks.

Waarom een foodtruck op je trouwfeest?

Een trouwfeest organiseren met foodtrucks doe je als je van eten houdt, of tenminste van het concept en de aparte sfeer van foodtrucks. De producten en gerechten van foodtrucks zijn bestaan uit verse ingrediënten en worden voor je ogen klaargemaakt. Ook gewone cateraars stellen dat soort service voor, vooral dan starters en op afroep, maar het is altijd beter wanneer de «chef» de gerechten elke dag van het jaar bereidt. Voordat je een foodtruck reserveert, kun je het eten eerst proberen of kies een foodtruck die je al kent. Als jij tevreden bent over het eten, geldt dat ook voor je gasten!

Traditionele catering Vs Foodtrucks

Als je op één trouwfeest bent geweest, weet je hoe de meeste trouwfeesten verlopen. Een cocktail, een beetje dansen, wat starters en nog een beetje dansen. Na de toast en hoofdgerecht, opnieuw een beetje dansen, en dan, de taart!

Met hun originele recepten, veganistisch, hamburgers, Italiaanse hapjes of haute-dogs vormen de foodtrucks een mooi alternatief voor de klassieke trouwdiners en apperitiefjes, met heel wat plezier en een heel aparte sfeer.

Ga voor iets anders en ontdek de foodtrucks voor je trouwfeest hier.

Bespaar tot 40% van je cateringbudget met foodtrucks.

Wat is de kostprijs van een foodtruck op een trouwfeest?

Voordat je een foodtruck reserveert, bekijk je het volledige menu en vraag je een offerte aan. De prijzen zullen heel verschillend zijn, grotendeels afhankelijk van het soort keuken dat je wilt. Maar ongeacht de prijs, een foodtruck blijft behoorlijk interessant. Als je het vergelijkt met een klassieke cateraar, kun je 40 tot 50% van de rekening besparen. Hierdoor kun je het menu dat je wilt aanbieden verbreden door bijvoorbeeld de hulp van twee of drie foodtrucks in te roepen.

Wat kan een foodtruck op je bruiloft allemaal klaarmaken?

Een trouwfeest organiseren met een smakelijke, gastronomische maaltijd of een zoete nachtelijke snack of daags nadien een brunch voor jouw gasten? Een foodtruck kan het allemaal voor je klaarmaken! Uiteraard is het niet zo dat een en dezelfde foodtruck om het even welke maaltijd voor je verzorgd. Je zult het menu voor jouw speciale dag moeten kiezen uit een ruim aanbod van mogelijkheden.

Overzicht foodtrucks voor je trouwfeest:

Hier krijg je nog enkele korte links naar de filters op ons foodtruck boekingsplatform. Hierdoor kan je met enkele kliks de ideale foodtruck voor je trouwfeest boeken:

Foodtrucks met voorgerechten voor je trouwfeest

Foodtrucks met hoofdgerechten voor je trouwfeest

Foodtrucks met desserten voor je trouwfeest

Foodtrucks met dranken voor je trouwfeest:

Alle voordelen van een trouwfeest met foodtrucks op een rijtje:

  1. Buitengewoon praktisch. Ze komen, serveren, ruimen op en gaan. Zonder problemen en gedoe.
  2. Ruim menuaanbod. Foodtruckers zijn creatief en bieden een ruim aanbod aan voor jouw ideale trouwfeest.
  3. Origineel & leuk: Foodtrucks zorgen voor een originele manier van eten serveren en bengen je feest naar een hoger niveau.
  4. Flexibiliteit door het aantal foodtrucks: Doordat de prijs goedkoper is dan een catering, kan je meerdere foodtrucks inschakelen om je gasten te laten genieten. Denk daarbij aan een foodtruck per menu of per land.
  5. Unieke trouwfoto’s gegarandeerd!

succesvolle foodtruck succes

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruckboekingsplatform waarmee je eenvoudig 1 van de vele heerlijke foodtrucks kan vinden en boeken voor je trouwfeest. Ontdek zo prachtige foodtrucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht