Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Zoetebek? Dan zijn deze 11 foodtrucks iets voor jou!

Wie van zoetigheid houdt zit bij foodtruckbestellen.be gebakken: de hoeveelheid foodtrucks met zoetwaren is eindeloos!
zoetebek-foodtruck

Wie van zoetigheid houdt zit bij foodtruckbestellen.be gebakken: de hoeveelheid foodtrucks met zoetwaren is eindeloos! Van wafels tot ijs, van snoep tot chocolade, er is van alles mogelijk. Wij zetten de meest in het oog springende foodtrucks voor zoetebekken op een rijtje. Begin maar vast met watertanden!

Zoete baksels

Deze foodtrucks bakken graag zoete broodjes voor je! Wat te denken van Ons Lucy’s klassieke wafel, maar dan op een stokje? Of kies voor een tradionele Oost-Europese lekkernij: de chimney cake van Happy Chimney! Deze broodjes worden op houten rollen vers gegrild en bestrooid met allerhande zoete toppings. Op zoek naar iets nieuws? Dan moet je de wafelfrietjes van Sweets on Wheels eens proberen! Of een heerlijke cake proeven? Dan is de Funnel Cake van LICK! iets voor jou: zo zacht als een donut, krokant als een churro en zoet als een wafel. Jum!

Sugar & spice and everything nice

Wat is er nu fijner dan lekker smullen van 1001 soorten snoep en chocola? Echte zoetebekken gaan voor de de ToetZoet snoepkraam, met zelf te vullen snoepzakken, popcorn en suikerspinnen. Durfals en chocoholics moeten bij Hop-ola wezen: allerhande soorten bijzondere chocolade, bijvoorbeeld met chilipeper, die perfect matchen met de diverse geserveerde bieren. Slecht in kiezen? Bij Sweeties on Tour is de keuze enorm, van bubble waffles tot tiramisu. Of wat dacht je van heerlijke moonpops waar je geen schuldgevoel aan moet overhouden? Dan kan je meteen terecht bij ’t Vanneke foodtruck. Gewoon heerlijk!

Snoepen zonder schuldgevoel!

Zin in zoet zonder schuldgevoel? Dan zijn deze foodtrucks wat voor jou! Kies voor gezonde maar oh zo lekker rawfood zoetigheid bij de Rawfood Healthy Foodtruck. Hier kun je zelfs een chocolade pizza krijgen! De Dames van het Verboden Fruit verwennen je met vitaminerijke sapjes, limonades en fruitcocktails. IJsliefhebbers kunnen Friezy Yoghurt niet overslaan: hun yoghurtijs met huisgemaakte toppings is werkelijk ’to die for’. Gezond én overheerlijk, wat wil je nog meer?

nieuwjaarsreceptie foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht