Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

De juiste food truck vinden voor elk moment van de dag

Op het moment van schrijven staan er meer dan 250 food trucks op ons platform. Reden genoeg om te twijfelen aan de keuze van je food truck. Maar hoe vind je nu net de juiste truck voor je feest of event?
foodtruck vinden met foodtruckbestellen.be

Op het moment van schrijven staan er meer dan 250 food trucks op ons platform. Reden genoeg om te twijfelen aan de keuze van je food truck. Maar hoe vind je nu net de juiste truck voor je feest of event? Waar moet je naar kijken om de perfecte match te vinden en zijn er nog zaken die je best even aftoetst bij de keuze van je food truck? Wij leggen het even voor je uit.

De juiste food truck vinden voor elk moment van de dag. Met Foodtruckbestellen.be

 1. Type Food
  Om te beginnen is het belangrijk om al een keuze te maken tussen de types van food trucks. Zo heb je food trucks voor alle soorten eten & drinken. Gebruik ons platform om eenvoudig te kunnen filteren tussen de verschillende types. Om een onderscheid te kunnen maken voorzien wij voorlopig volgende types:
  BBQ, Cocktails, Comfort Food, Desserten, Fastfood, Fingerfood, Foodbike, Gezond, Glutenvrij, Halal, ijsjes, Koffie, Muziek, Non, Food, Paleo, Smoothies, Soulfood, Street food, Tapas, Tapwagen, Vis, Vlees, Wereldkeuken
 2. Soort food truck
  In de food truck wereld is creativiteit troef en dat wil zeggen dat de soort food truck ook niet meer zo vanzelfsprekend is. Denk daarbij aan de keuzen tussen old timers, vrachtwagens, caravans, subtiele wagens en zelfs food bikes.
 3. Locatie van je feest of event
  Wil je de juiste food truck vinden, dan filter je best ook op de locatie van je feest. Niet alle trucks rijden heel België of Nederland rond en focussen zich vooral op hun eigen woongebied.
 4. Aantal personen op je feest
  Uit ons groot food truck onderzoek is gebleken dat de gemiddelde food truck tussen de 100 en de 250 food trucks per uur kan bedienen. Afhankelijk van het aantal personen en tijd kan je dus meteen zien hoeveel food trucks je nodig hebt.
 5. Je concept van je feest / event
  Elke food truck is anders, de juiste food truck vind je dusdanig door deze af te stemmen met je concept.

Hou rekening met onze suggesties zodat je zonder problemen de juiste food truck kan vinden. Heb je nog vragen? Contacteer ons via info@foodtruckbestellen.be

Meer boekings op foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen.be ?

Foodtruckbestellen.be is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht