Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Kom 4 & 5 Juni naar De Renesse Foodtruck Feste!

Heb je 4 en 5 juni nog geen plannen? Nu wel! Kom met al je vrienden en familie naar De Renesse Foodtruck Feste in Oostmalle en geniet van het allereerste Food truck festival op deze schitterende locatie!
De Renesse Foodtruck Feste

Wij bij foodtruckbestellen.be zijn zeer blij en trots om sponsor te mogen zijn van het 1ste foodtruckfestival te Oostmalle, “De Renesse foodtruck Feste” op zaterdag 4 en zondag 5 juni, georganiseerd door food truck ’t Vanneke en Die Beste Feste.

Wat is De Renesse Foodtruck Feste?

Een foodtruckfestival ten midden van een ontzettend mooi groen kader, waar je kan ontspannen met een wereldkeuken van wel 12 verschillende foodtrucks & 2 dranktrucks en animatie voor de kinderen op zondag. Je kan genieten van cocktails, tapas, Thai, hamburgers, Tex-mex, Marokkaanse keuken, frietjes, vegie, croques, meatballs, pizza, paella, burgers, insecten op een stokje, pannenkoeken, suikerspinnen, ijsjes, koffie enz…  Voor ieders wat wils.

Er zijn live optredens voorzien, cozy corners, sfeerverlichting, je kan wandelen door het park, kortom alles om er een aangename en vooral lekkere uitstap van te maken. Voor de kinderen is er een parkwandeling met Anemootje, springkasteel, grime, crazy hair en kids deejay. Ook een leuke kleurwedstrijd kan je terugvinden op de pagina van het festival  op facebook https://www.facebook.com/derenessefoodtruckfeste

Zeker de moeite waard om het eerste weekend van juni richting Oostmalle te trekken!

Alvast een aangenaam smakelijke ervaring gewenst!

Boek bovenstaande food trucks steeds via Foodtruckbestellen.be!

Meer boekings op foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen.be ?

Foodtruckbestellen.be is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht