Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

De voordelen van een food truck & mobiele catering

De food truck markt is geweldig aan het opkomen, op elk feest, event of huwelijk zie je wel een omgebouwde wagen of caravannetje waar je iets kan bestellen. Dat is ook logisch als je weet wat de voordelen zijn van zo'n truck, voor de food truck zelf én voor de liefhebbers die ze bestellen. In dit artikel lijst ik graag enkele voordelen op om je een idee te geven waarom het zo voordelig is om een food truck te bestellen.
7 tips voor meer offertes op foodtruckbestellen.be

De food truck markt is geweldig aan het opkomen, op elk feest, event of huwelijk zie je wel een omgebouwde wagen of caravannetje waar je iets kan bestellen. Dat is ook logisch als je weet wat de voordelen zijn van zo’n truck, voor de food truck zelf én voor de liefhebbers die ze bestellen. In dit artikel lijst ik graag enkele voordelen op om je een idee te geven waarom het zo voordelig is om een food truck te bestellen.

Gerelateerd: België is een waaier van food trucks & mobiele catering.

De voordelen van een food truck

Uw favoriete eten bij jouw op locatie

Voorbij is de tijd waar jij zelf staat te koken op een verjaardag of familiefeest, je besteld gewoon een food truck die past in jouw thema of smaak en al het werk wordt  zo uit je handen genomen. Bovendien is het nu ook kinderspel om de juiste food truck te vinden via ons gratis platform: http://www.foodtruckbestellen.be

Geen hoge kosten, betaal enkel het noodzakelijke

Met een food truck moet je niet extra betalen voor garçons, afwassers, afruimers etc.. Waardoor je enkel de noodzakelijke kosten moet betalen die jij zelf wenst. Bij sommige food trucks kan je uiteraard nog steeds extra personeel reserveren zodat alles afgestemd is op jouw feest. Dit maakt het kostenplaatje zeer aantrekkelijk en kan je een food truck bestellen voor kleine & grote feesten.

Snelle service, dat is wat we willen!

Niemand wacht graag op eten, dat is ook een groot voordeel van een food truck. Doordat je vooraf beslist wat je in het assortiment wenst, kunnen deze hapjes en snacks op een zeer snelle tijd worden bereid. Dit maakt het mogelijk om al je gasten te laten genieten wanneer zij willen.

Ontdek geweldig eten!

Food trucks hebben de ordinaire snacks naar een ander niveau gebracht!

Food trucks hebben het mogelijk gemaakt om naast de traditionele hamburgers, hot-dogs en fritten ook creatief uit de hoek te komen. Ze hebben er voor gezorgd dat iedereen bekend geworden is met steet food, finger food, comfort food en nog veel meer! Hier worden ordinaire snacks naar een nieuw niveau gebracht die u zeker zullen doen watertanden!

Ontdek Prachtige food trucks

Naast het geweldige eten zijn food truck houders ook ver vooruit gegaan met het uitstallen van hun wagen. Waarbij de gekende omgebouwde trucks niet ver af zijn, komen nu ook zéér creatieve wagens tevoorschijn.

 

 

Heb je of ken je nog een geweldige food truck ? Laat het ons weten!

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht