Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Food truck in de kijker: Snack Djendo

De food truck die deze week in de kijker staat is Snack Djendo van Ellen en Kristof. Ontdek hun concept en geweldige food truck op onze website!
Foodtruckbestellen.be - snack djendo ellen en kristof

Snack Djendo: Veel meer dan een gewone frietkraam!

Uitbaters: Ellen & Kristof

Wanneer zijn jullie gestart met jullie food truck?

Wij zijn onze food truck officieel gestart op 01/03/2015.

Waarom zijn jullie met een food truck gestart? 

Na jaren beide weekendwerk te hebben gedaan in de horeca (café, bakker, catering) en de droom een eigen activiteit te starten, kwamen we uiteindelijk op het idee zelf een food truck uit te baten. Om niet de zoveelste frietkraam in de rij te zijn, hebben we gekozen om een veel ruimer assortiment aan te bieden dan enkel frietjes en snacks. Zo serveren wij ook aperitiefhapjes, burgers, pasta, pita, wraps en zelfs voor dessert kan u bij ons terecht. Dat is ook meteen onze troef dat wij een totaalconcept met ruime keuze aanbieden aan onze klanten, van aperitiefhapje tot dessert.

Wat zijn jullie specialiteiten?

Als specialiteit hebben wij onze eigen Djendo Burger: een leuke kleine en lekker knapperige hamburger. Zij die hem al geproefd hebben, zullen dit zeker beamen.

We willen niet de zoveelste frietkraam in de rij zijn, daarom kiezen we voor een food truck!

Voor hoeveel personen verzorgen jullie gemiddeld het eten ?

Gemiddeld verzorgen wij feesten tussen de 50 en 100 personen. Maar wij verzorgen even graag het eten voor kleinere (25 personen) of grotere (300 personen) groepen. Ook voor evenementen of fuiven tot 2.000 personen kan u bij ons terecht,

Met welk minimum budget kan ik jullie inhuren?

Door ons ruim assortiment zijn de prijzen zeer uiteenlopend. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal personen en de locatie. Maar onze minimumprijs bedraagt steeds 350 euro (excl. BTW). Voor kleinere groepen proberen wij dan ook altijd een ruim aanbod samen te stellen, zodat zij toch aan dit minimumbedrag komen.

Jullie waren als eerste food truck geregistreerd op Foodtruckbestellen.be, vanwaar deze keuze ?

Omdat naambekendheid opbouwen in het begin zeer belangrijk is en de naam van de website duidelijk aangeeft wat je er kan vinden, leek het ons de ideale plaats om onze food truck voor te stellen.

Volg de food truck:

Heb je een food truck of ken je er één die we zeker in de kijker moeten zetten? Laat het ons weten!

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht