Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Deze 20 bedrijven boekten al een foodtruck voor hun feest. Ben jij de volgende?

Bedrijven en foodtrucks? De perfecte match! Bedrijfsfeest? Zakelijke borrel? Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een foodtruck voor! Gemiddeld boeken maandelijks circa 70 bedrijven een foodtruck via foodtruckbestellen.be. Van klein tot groot, van fabrikant tot uitzendbureau, allemaal hebben ze een fantastisch feest georganiseerd dankzij de foodtrucks op onze site.

Bedrijven en foodtrucks? De perfecte match!

Bedrijfsfeest? Zakelijke borrel? Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een foodtruck voor! Gemiddeld boeken maandelijks circa 120 bedrijven een foodtruck via foodtruckbestellen.be. Van klein tot groot, van fabrikant tot uitzendbureau, allemaal hebben ze een fantastisch feest georganiseerd dankzij de foodtrucks op onze site. Wij begrijpen wel waarom: met foodtrucks geef je namelijk een onvergetelijk feest met weinig moeite!

Een foodtruck op je bedrijf is een zeer goede manier om je personeel of zakenrelaties eens flink in de watten te leggen!

De voordelen van een foodtruck voor je bedrijf

Eén van de belangrijkste voordelen van foodtrucks is de enorme variatie aan mogelijkheden: er is altijd een foodtruck die precies aan je behoeften voldoet. Bovendien hoef je weinig te regelen: geen afwasser, geen kookvoorziening, de truck komt, serveert en voila! Maar bovenal bieden foodtrucks heerlijk eten en drinken mèt een toffe uitstraling. Een goede manier om je personeel of zakenrelaties eens flink in de watten te leggen!

Deze 20 bedrijven boekten al een foodtruck via foodtruckbestellen.be. Ben jij de volgende?

Wil jij ook een spetterend bedrijfsfeest of fantastische borrel regelen? Kijk dan snel naar ons aanbod van foodtrucks! Via onze uitgebreide zoekopties vind je binnen no time de foodtruck die bij je past. Filter bijvoorbeeld op type foodtruck en type feest om de truck te vinden die precies aansluit bij de gelegenheid én je bedrijf.

Geen zin of tijd om zelf te zoeken? Het kan nóg makkelijker: vraag een offerte op bij al onze hoogst gewaardeerde premium foodtrucks. Vul alle gegevens over je event in en wat je precies zoekt, en je ontvangt van diverse foodtrucks die binnen je zoekopdracht vallen een offerte. Zo kun je goed vergelijken welke truck het beste aanbod voor jouw bedrijf heeft.

Je ziet: via foodtruckbestellen.be vind je gemakkelijk en snel de perfecte truck voor je event!

bedrijven foodtruckbestellen.be

Leg je personeel in de watten met Foodtruckbestellen!

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingsplatform voor bedrijven. Met Foodtruckbestellen.be kan je eenvoudig de perfecte foodtruck vinden en boeken. Rechtstreeks bij de eigenaar, zonder problemen of verborgen kosten!

Ontdek zo prachtige foodtrucks en geweldig eten!

Volg Foodtruckbestellen op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht