Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Een geweldig bedrijfsfeest organiseren? Denk aan foodtrucks!

Ga je een bedrijfsfeest organiseren? Denk dan aan Foodtrucks! De prachtige eetwagens zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor je klanten, personeel & familie. Daarnaast bieden ze héél wat voordelen bij de organisatie. Ontdek hier de 6 beste voordelen bij het organiseren van je bedrijfsfeest met foodtrucks.
Foodtruck voor je bedrijfsfeest

Ga je een bedrijfsfeest organiseren? Denk dan aan Foodtrucks! De prachtige eetwagens zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor je klanten, personeel & familie. Daarnaast bieden ze héél wat voordelen bij de organisatie. Ontdek hier de 6 beste voordelen bij het organiseren van je bedrijfsfeest met foodtrucks.

1. Lage kost

Het duurt niet lang vooraleer je zal beseffen dat het inhuren van een aantal foodtrucks een stuk goedkoper zal uitvallen dan het inzetten van een cateringbedrijf. Daarnaast kan iedereen bestellen en eten wat hij wenst, waardoor er achteraf veel minder voedsel wordt weggegooid.

2. Heel wat marketing… voor jou

Food trucks zijn erg aanwezig op sociale media. Gezien ze geen vaste locatie hebben, is Instagram en Facebook hun way to go om reclame te maken en te communiceren met hun klanten. De kans zit er dus dik in dat ze ook foto’s posten van jouw evenement. Dat is evenveel reclame voor jouw bedrijf als voor dat van hun. Met wat geluk worden hun volgers en klanten ook toekomstige klanten voor jouw bedrijf.

3. Kwaliteit en variëteit aan eten

Pizza, frietjes, hamburgers, barbecue, vegetarische wraps, pasta, … De mogelijkheden met een foodtruck zijn oneindig en dat is tegelijk een van de grootste voordelen bedrijfsfeest met foodtrucks. Wie dus een bedrijfsfeest met foodtrucks wil organiseren hoeft dus niet meer noodzakelijk te kiezen Vietnamees streetfood of taco’s. Je kan gewoon beide inhuren en zorgen dat je personeelsleden zelf kiezen wat ze willen eten. Op die manier heb je een mini foodfestival op je bedrijfsfeest.

4. De Wow-factor

De decoraties op een bedrijfsfeest worden snel vergeten, maar herinner je nog die heerlijke Vietnamese noedels? Lekker eten blijft lang hangen in het geheugen en dat geldt evenzeer voor de mobiele foodtrucks. Deze komen in allerhande varianten (Volkswagen busjes, Fiat’s, oldtimers, enz…) en zijn op zich al een streling voor het oog. Foodtrucks hebben vaak al een bepaalde wow-factor nog voor je van het eten proeft dat ze serveren.

5. Indoor en outdoormogelijkheden

Wie een bedrijfsfeest met foodtrucks hoeft zich niet meteen zorgen te maken over de periode waarin het bedrijfsfeest plaatsvindt. Foodtrucks kunnen zowel binnen als buiten gestald worden en geven dus extra flexibiliteit wat het weer betreft. Huur je een hal om ze binnen te plaatsen of stal je ze buiten op de parking?

6. Minder stress

Met een cateringbedrijf samenwerken kan erg omslachtig zijn en zorgt vaak voor heel wat stress. Foodtrucks daarentegen zijn makkelijk te boeken en hebben een vaste menu die ze serveren. Je hoeft geen keuken te vinden voor hen, want die brengen ze gewoon zelf mee. Het enige wat je moet doen is ze voldoende tijd gunnen om uit te stallen en af te breken. Dat zorgt meteen voor heel wat minder stress bij het organiseren van je bedrijfsfeest.

succesvolle foodtruck succes

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruckboekingsplatform waarmee je eenvoudig 1 van de vele heerlijke foodtrucks kan vinden en boeken voor je bedrijfsfeest. Ontdek zo prachtige foodtrucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht