Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

De ideale hap? Ontdek wat deze hamburger foodtrucks te bieden hebben!

Een beet om ‘u’ tegen te zetten. Tussen de twee schijfjes: gehakt, gesmolten cheddar, groentjes en saus. Maar het kan ook anders. Van de ultieme Vleesch-hamburger tot de ware vegan held. We sommen 10 hamburger foodtrucks voor je op die het hamburgerschap begrepen hebben.
Juicy burger

Om te watertanden, die wereldburger! Zo’n sappige burger van formaat die heel je mond vult… Een beet om ‘u’ tegen te zetten. Tussen de twee schijfjes: gehakt, gesmolten cheddar, groentjes en saus. Maar het kan ook anders. Van de ultieme Vleesch-hamburger tot de ware vegan held. We sommen enkele top hamburger foodtrucks voor je op die het hamburgerschap begrepen hebben.

D’elice Burger Foodtruck

Delicious, dat is D’elice! Burgervlees van de lokale hoeveslagerij. Brood van de warme bakker, gegrild op plaat…Het zegt al genoeg. Combineer dit met disco classics van de jaren 70’ tot 90’ en de sfeer zit onmiddellijk goed. Een aanrader? De Pepper. Een pittig exemplaar dat smaakt naar meer. Zelfs al gaat het om een goed gevulde burger. Overheerlijk! Om van de Italiaanse en Texaanse versie nog maar te zwijgen!

BurgerArt Foodtruck

Een burger, dat is toch kunst? BurgerArt is hier alvast van overtuigd. Ze serveren artisanale gourmet burgers. Niet de gewone die je nu waarschijnlijk in gedachten hebt: met hamburgers, ui en ketchup. Neen. We hebben het hier over smaakvolle creaties met bijvoorbeeld mozzarella, pesto en zongedroogde tomaatjes. 5 burgers om uit te kiezen of je stelt hem gewoon zelf samen. Dat gaat ook!

Oto Burger Foodtruck

De knalgele caravans van Oto Burger trekken onmiddellijk de aandacht. Zo niet? Dan doen hun burgers het wel! 100% zuiver vers rundvlees gecombineerd met zalige friet. Zo van die goudbruine stokjes met de schil er nog aan. Enkele uren gedroogd en meermaals gebakken om ze extra krokant te krijgen. Geen hamburger zonder frieten maar misschien wel zonder vlees. Voor de niet vleeseters is er de veggie burger!

Dix-a-Billy burger Foodtruck

The American Dream please! Bij Dix-a-Billy burger krijg je echte Amerikaanse beefburgers à la minute op de grill gebakken. Hoor je het sissende geluid al? Ruik je de aroma’s die vrijkomen? Rokerig en pittig, nog voor die eerste beet! In een hamburger met oerdegelijk vlees, of met verse kipfilet, een verrassende variant! Flippin’ goed burgers geserveerd in een kraam waar de jaren ‘50 weer tot leven komen.

Noodle Burger Foodtruck

Wat als we die twee klassieke schijfjes nu eens vervangen? Iets waar foodbrothers Xin en Gilles over brainstormden. In plaats van het traditionele brood…Noedels. Gewaagd, maar ook een geslaagde verbroedering van de Aziatische en Westerse keuken: de Noodle burger. De Noodle buns zijn krokant vanbuiten en met een zachte textuur binnenin. Met de hand gemaakt. Aangevuld met garnituur op Oosterse wijze en huisgemaakte Aziatische saus. Je kan zelf kiezen tussen rundvlees, kip of een vegetarische burger. Taste the fusion!

Boppin’ Burgers Foodtruck

Voor de durfals onder ons, Boppin’ Burgers garandeert avontuur tussen een broodje. Je krijgt er een gevarieerde keuze: van Iberico tot 100% beef tot zelfs…krokodil. Herlees het laatste gerust nog eens. We hebben het hier wel degelijk over krokodil. Of ander exotish vlees zoals kangoeroe of struisvogel, aangeleverd door een gespecialiseerd bedrijf. Er zijn ook burgers voor de allerkleinsten onder ons, want zij worden vaak vergeten.  

Grillo Gourmet Foodtruck

Wat de hamburgers van Grillo Gourmet zo speciaal maakt? We verklappen het niet graag, want je moet uiteraard eerst proeven. Maar we helpen je op weg. Het gaat om passie. Deze foodtruck is ontstaan na jarenlang dromen van een keuken op wielen. Die goesting proef je gewoon in de burgers. Hamburgers gemaakt van verse en lokale producten. Hier wordt veel belang aan gehecht. Lokale ingrediënten komen samen tot een werelds broodje dat iedereen smaakt.

De Smaaktoerist

Toerist zijn we allemaal wel eens. We zijn op zoek naar nieuwe plekken en trekken rond. Maar kunnen we ook niet een smaaktoerist zijn? Al etend nieuwe combinaties ontdekken, nieuwe keukens en eetgewoonten. Foodtruck De Smaaktoerist gaat hier alvast van uit. Een van hun trekpleisters? De hamburgers off course! Beet per beet ontdek je de verfijnde ingrediënten die een delicatesse hamburger maken.

Foodtruck by Le Bon Vinvant

Even opsommen: Goed leven, dat is familie, vrienden, een goed lief en… een goede burger!

Van El Classico tot Sloppy Pepper. Van fish tot veggie. Goed leven, dat is even niet aan calorieën denken. Die sport je er later wel weer af! Goed leven, dat is genieten van ingrediënten die een sappig geheel vormen. Het zijn ingrediënten die jouw mond vullen. Die vanzelf een glimlach op je gezicht toveren. Een glimlach én de goesting om opnieuw in die hamburger te bijten! Ontdek het bij le Bon Vinvant!

 

Goed leven, goed burgeren! Hoe pak je het aan? Boek bij het eerstkomende feest één van deze hamburgerparadijzen. Geniet samen van eindeloze combinaties en ontdek dat een hamburger meer is dan een burger!

Nog meer topcombinaties om de nazomer mee te vieren?

Ontdek de lekkerste gerechten van onze foodtrucks.

 

foodtrends voor 2018

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo spannende nieuwe gerechten & de lekkerste foodtrends voor 2017 & boek een foodtruck voor je evenement!

Volg ons op social media

 

 

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht