Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Deze 9 pizza foodtrucks brengen je meteen in de Italiaanse sfeer

Op zoek naar de perfecte pizza foodtruck voor je feest? Ontdek hier de beste pizza foodtrucks die je meteen in de Italiaanse sfeer zullen brengen. Vind & boek ze meteen op Foodtruckbestellen.be

Ben je van plan een evenement te organiseren? Heb je er al aan gedacht om een foodtruck te boeken? Pasta en pizza’s zijn een snelle hap die door iedereen wordt gewaardeerd en zijn een echte aanrader op ieder evenement. Hier zijn enkele pizza foodtrucks die je meteen in de Italiaanse sfeer zullen brengen.

1. Pizza foodtruck

Deze pizza food truck brengt heerlijke vers gemaakte pizza’s van de houthoven naar je thuis of jouw feest. Deze foodtruck bestaat uit een omgebouwde Italiaanse Ape en Fiat 237 die voorzien is van een originele Italiaanse houtoven.

De Pizza Foodtruck boeken?

Vraag hier een offerte op bij de Pizza Foodtruck

2. Ardore

Deze foodtruck heeft een aanbod van maar liefst 12 soorten vers gemaakte pizza’s. Allemaal zijn ze belegd met verse ingrediënten zoals San Morzano tomaten, buffelmozzarella D.O.P, Parmigiano, jonge Italiaanse ham,… Daarna worden ze gebakken in een traditionele houtoven.

Pizza Foodtruck Ardore boeken?

Vraag hier een offerte voor Ardore.

3. Pasta Republic

Deze foodtruck mag dan wel een oude Amerikaanse postwagen zijn, het eten zelf kan niet meer naar Italië smaken. Pasta Republic serveert heerlijke pasta’s met vers gemaakte sauzen volgens de traditionele Toscaanse keuken. Ze bieden ook verschillende formules aan zoals de Premium Pasta Formule (scampi, kip en pesto, arrabiata, bolognaise, carbonara), de Pasta & Pizza Formule of de All in Formule met aperitief, hapjes en dessert.

Foodtruck Pasta Republic boeken voor je feest?

Vraag hier een offerte op

4. Focaccia Foodtruck

De naam focaccia doet het water al in je mond komen. Dit Italiaanse brood is gelijkaardig aan een heerlijke pizza, maar toch net iets anders. Het wordt in Italië vaak als voorgerecht of bijgerecht geserveerd. Belegd met kaas, ham en bedrupt met heerlijke olijfolie. Focaccia Foodtruck serveert zes verschillende soorten. Welke wil jij proeven?

Focaccia foodtruck boeken voor je feest?

Vraag meteen een offerte op

5. Groos Streetfood

Wil je ambachtelijke pizza’s gebakken in een houtoven? Dan ben je met Groos Streetfood op het juiste adres. In hun mobiele houtgestookte oven bakken ze je pizza in slechts twee minuten. Zowel het deeg als de tomatensaus wordt vers gemaakt en de pizza’s worden belegd met uitsluitend verse ingrediënten wat de smaak enkel maar te goede komt.

Groos Streetfood boeken voor je feest?

Vraag meteen een offerte op

6. Amici del Forno

Zoals de naam doet vermoeden houden de eigenaars van deze foodtruck van de oven. Het is dan niet verwonderlijk dat ze heerlijke pizza’s met verse kruiden, olie en rucola serveren. Daarnaast bieden ze ook antipasti en andere Italiaanse specialiteiten aan.

Amici del Forno boeken voor je feest?

Vraag meteen een offerte op

7. De pizzaman

Met deze naam hoef je geen vragen te stellen wat je op je bord kan verwachten. Deze professionele pizzabakker komt met zijn mobiele foodtruck langs bij u thuis. Zijn pizzakraam is uitgerust met een authentieke houtoven om de lekkerste pizza’s te geven aan uw gasten. Ongetwijfeld wordt dit een onvergetelijk evenement!

De pizzaman op je feest?

Vraag meteen een offerte op.

8. Pizzalicious

De Piaggio Ape Classic is als de mozzarella op de pizza. Onmisbaar voor Pizzalicious. Deze omgebouwde foodtruck is een pizzeria op wielen, volledig uitgerust met koelkast uittrekbaar werkblad, deegruimte en natuurlijk een authentieke houtoven. De eigenaars hebben jarenlang in Toscane gewoond waar ze de kunst van het pizzabakken onder de knie hebben gekregen. Naast de typische platte Toscaanse pizza’s, kun je er ook de dikkere Napolitaanse variant krijgen.

Pizzalicious boeken voor je feest?

Vraag meteen een offerte op

9. De hongerstiller

De hongerstiller heeft zijn naam niet gestolen. Dit bedrijf heeft de keuze uit frietkramen, ijswagens, hamburgerwagens, drankwagens en uiteraard ook een pizzawagen. Hun foodstrucks bestaan uit antieke karren die volledig ingericht zijn om voor ieder type evenement de gasten van eten en drank te kunnen voorzien.

De hongerstiller op je feest?

Vraag meteen een offerte op

foodtrends voor 2018

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo spannende nieuwe gerechten & de lekkerste foodtrends voor 2017 & boek een foodtruck voor je evenement!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht