Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Verwen je werknemers deze zomer met een foodtruck voor je bedrijf

Verwen je werknemers deze zomer met een foodtruck voor je bedrijf en laat ze genieten van een lekkere lunch, ijs, cocktail of andere creatieve snacks.
Verwen je werknemers met een foodtruck voor je bedrijf

De zomer is eindelijk aangebroken met temperaturen boven de 30 graden! Geweldig toch? Jammer genoeg zijn er (onder anderen wij) nog veel mensen die met dit prachtige weer moeten werken. Maar wat kan je als werkgever doen om het toch zo aangenaam mogelijk te maken? Juist ja, een foodtruck voor je bedrijf boeken!

Verwen je werknemers deze zomer en laat ze genieten van een lekkere lunch, ijsje, cocktail of andere creatieve snacks.

Verwen je werknemers deze zomer met een foodtruck voor je bedrijf

 1. De klassieker: Een foodtruck met ijsjes & wafels.

  Met dit weer is het belangrijk om steeds verkoeling te zoeken. En hoe kan je dat beter doen dan je werknemers te trakteren op een lekker ijsje of moonpop tijdens de middag? Overtuigd en meteen boeken? Dat kan hier.

 2. Gin & Cocktails

  Waarmee kan je jouw werknemers nog meer motiveren dan een lekkere gin & tonic of andere cocktails na het werk? (of tijdens?). Het is overbodig te zeggen waarom dit een goed idee zou zijn.

  Boek meteen een cocktail truck om bijvoorbeeld de werkweek af te sluiten.

 3. Smoothies

  Niets zo lekker en verfrissend dan een gezonde smoothie. Verwen je werknemers met dit origineel cadeau en laat ze genieten van overheerlijke smoothies onder de zon! Overtuigd en meteen boeken?

  Boek dan een smoothie foodtruck voor je bedrijf.

 4. Healthy lunch

  Mag het wat meer zijn? Laat je werknemers dan meteen een gezonde lunch voorschotelen en kies uit 100de foodtrucks op ons platform die dit met een glimlach voor je willen doen.

  Boek je gezonde foodtruck dan hier.

Dit warme weer geeft de ideale mogelijkheid om als werkgever je werknemers te bedanken en te motiveren met een creatief cadeau in de vorm van een foodtruck. Ijsjes, wafels, smoothies, cocktails of een volledige lunch. Ze zullen dit gebaar met plezier aanvaarden en gemotiveerder zijn dan ooit!

Zin in een foodtruck voor je bedrijf maar weet je niet hoe te beginnen? Vraag een algemene offerte aan en laat de foodtrucks jouw een voorstel doen! Veel plezier!

Meer boekings op foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen.be ?

Foodtruckbestellen.be is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht