Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Food truck in de kijker: Bollyfoods

Food truck bollyfoods is een prachtige truck met authentieke indiase smaken en geuren!
Food truck Bollyfoods - Foodtruckbestellen.be

 Ben je de enige uitbater of zijn er meerdere ?

Bollyfoods is een eenmanszaak waarvan Mathew de eigenaar en kok is. In de praktijk werkt Geertje veel mee en zijn zij samen Bollyfoods.

Wanneer ben je gestart met je food truck?

Bollyfoods is in 2013 opgericht als cateringbedrijf. Vanaf toen was Bollyfoods ook wel eens te vinden op festivals en werkten we vanuit een tent. In de winter van 2014/2015 kochten we een Renault Master uit 1981 en bouwden deze om tot foodtruck. Nèt op tijd klaar was ie voor het seizoen: eind mei draaiden we het eerste festival met foodtruck. Vanaf daar ging het snel: het festivalseizoen van 2015 stonden we elk weekend op minimaal 1 festival en werkten we keihard aan bedrijf en foodtruck.
Daarop volgde een mooie bekroning voor al dat harde werken: in oktober wonnen we de 24Kitchen Foodtruck Award 2015! Een prachtige prijs die de waardering van de festivalbezoekers, onze gasten waar we voor koken, vertegenwoordigd. We zijn ontzettend blij met deze erkenning en gaan vol energie en passie door naar het festivalseizoen van 2016!

Vanwaar de keuze om met een food truck te starten?

Na jaren ervaring in de horeca en uiteindelijk het oprichten van ons cateringbedrijf, kregen we steeds meer aanvragen van festivals binnen. En het werken op festivals beviel ons goed! Nu hebben we met onze foodtruck alles wat we nodig hebben bij ons.

Doe je dat voltijds of in bijverdiensten?

Mathew is voltijds met Bollyfoods bezig en Geertje werkt, naast een fulltime baan, in de avonden en weekenden aan Bollyfoods.

in oktober wonnen we de 24Kitchen Foodtruck Award 2015! Een prachtige prijs die de waardering van de festivalbezoekers, onze gasten waar we voor koken, vertegenwoordigd.

Food truck Bollyfoods - Foodtruckbestellen.be

Hoeveel personen heb je zo ongeveer al laten genieten van jullie lekkere eten sinds de start van je food truck? (geschat)

Dat is een lastige vraag! Dat moeten er sinds de start van Bollyfoods’ foodtruck zeker enkele duizenden zijn.

Wat zijn jullie specialiteiten?

Onze specialiteit is dat we Indiase fusiongerechten en -snacks serveren, met de traditionele Indiase smaken. Mathew maakt zijn eigen kruidenmasala’s van kruiden die hij vanuit India importeert, om zo een authentiek Indiase smaak en geur te krijgen.

Voor toekomstige klanten en geïnteresseerden, wat zou je hen aanbevelen om ZEKER eens uit te proberen van je assortiment?

Lastig, we hebben zoveel lekkers! Onze samosa’s en papadums zijn populaire Bollyfoods’ snacks, maar de festivalbezoekers zijn ook erg enthousiast over onze maaltijd: Chicken Tikka-Bombay Potato in een wrap van platbrood.
oh, en onze Masala Chai Chocolate Chip Cake als dessert natuurlijk niet te vergeten. Die is heerlijk bij onze masala chai-thee of mango-banaan-lassi!
Verder is alles op aanvraag mogelijk op Indiaas culinair gebied: curry’s, salades, pickles, snacks en hapjes, we hebben het allemaal in ons assortiment.

Voor welke type feesten wordt je het meeste ingehuurd?

Bollyfoods komt op festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften, tuinfeesten, recepties, openingsfeesten en al wat nog meer feestelijk is en waar eten bij gewenst is.

Wat is het minimum budget om “Bollyfoods” in te huren voor een event / feest ?

We kunnen evenementen cateren met zeer uiteenlopende bezoekersaantallen, in verschillende vormen: vanuit de foodtruck, als buffet, of per gang uitgeserveerd. Daarom: vraag vooral een vrijblijvende informatie aan, wij maken per aanvraag een offerte op maat.

Je was redelijk snel aangemeld op Foodtruckbestellen.be, vanwaar de keuze? en zijn er zaken die je graag nog ziet aangepast of vernieuwd worden naar de toekomst?

In België zijn we afgelopen jaar nog niet veel geweest met onze foodtruck. Leuk dus als we ook wat meer richting zuiden kunnen gaan rijden door aanvragen via foodtruckbestellen.be, want van lekker eten houden we toch allemaal!

Volg de food truck:

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht