Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Foodtruckbestellen vermeld in Gazet van Antwerpen en made in Kempen

12 Augustus 2015 had ik een idee om een food truck platform te bouwen. Vandaag, 2 maanden later, hebben we meer dan 90 food trucks geregistreerd, handelen we gemiddeld 25 offertes af per dag en werden we vermeld in Gazet van Antwerpen en Made in Kempen.
Foodtruckbestellen vermeld in Gazet van Antwerpen

Foodtruckbestellen vermeld in Gazet van Antwerpen en made in Kempen

12 Augustus 2015 had ik een idee om een food truck platform te bouwen. Vandaag, 2 maanden later, hebben we meer dan 90 food trucks geregistreerd, handelen we gemiddeld 25 offertes af per dag en werden we vermeld in Gazet van Antwerpen en Made in Kempen.

Boekingsplatform voor food trucks

Het idee was simpel: een boekingsplatform bouwen voor food trucks. Waardoor de food trucks eenvoudig gevonden konden worden en waardoor de klanten snel de juiste food truck konden vinden en boeken. Het enige probleem was om snel naamsbekendheid te creëeren voor de vele food trucks die er bestaan maar ons nog niet kenden.

We moesten dus wat PR gaan doen… En dat hebben we gedaan! (en zijn daar nog volop mee bezig)

Via Facebook contacteerden we zondag Made in Kempen, Maandag avond kregen we bevestiging dat er interesse was om te schrijven over Foodtruckbestellen. Dinsdag mochten we een telefonisch interview houden en woensdag werd dit al gepubliceerd in made in Kempen.

Geweldig dat zo’n zaken zo snel kunnen gaan!

De booking.com van de food trucks

Naast de publiciteit gaf het artikel ons een duidelijk inzicht in hoe food truck-wereld leeft in onze omgeving. Dat er werd vermeld dat dit de booking.com van de food trucks moet worden, is leuk meegenomen!

Het mooie aan dit artikel is dat ze de juiste insteek hebben genomen die wij met foodtruckbestellen.be ook hebben. Er wordt letterlijk vermeld dat we geen forse winsten willen halen uit dit project en dat we in éérste instantie aan de food truck eigenaars en de liefhebbers er van willen denken.

Een moeilijkere vraag waar we nog niet op konden antwoorden was “de toekomst van foodtruckbestellen.be”. Hoe wij dit zien en wat we willen bereiken. Lastige vraag. Zeker omdat het hele idee is ontstaan om eenvoudig food trucks te vinden en boeken. Dat was het. Verder heb ik mij daar nooit bij neergelegd. Ik heb ze dan ook niet kunnen beantwoorden. Misschien weet ik het antwoord binnen 2 maanden ;-).

Lees het artikel hier: http://www.madeinkempen.be/nieuws/turnhoutenaar-bouwt-boekingsplatform-voor-foodtrucks/

Food trucks zijn hip

Nog nagenietend van het succes van het artikel werden we woensdag avond plots ook gebeld door Gazet Van Antwerpen. Zij waren ingelicht door made in Kempen en vonden dat ons verhaal ook een vermelding moest krijgen in hun krant.

Juist gedacht Made in Kempen 😉

Na 20min. Telefonisch toelichten wat de drijfveer was achter het platform, had de schrijver genoeg informatie om een artikel in elkaar te steken en alles naar de finale press te sturen. Donderdag morgen zat het artikel in de krant.

Plots was Foodtruckbestellen vermeld in Gazet van Antwerpen:

Foodtruckbestellen vermeld in Gazet van Antwerpen

Het resultaat van dit alles?

  • Meer dan 5 000 sessies op onze site.
    Effect Publiciteit foodtruckbestellen.be
  • Meer dan 25 nieuwe food trucks op 1 dag.
    Ontdek ze op onze website
  • Een sociaal bereik van 10 608 mensen.
    foodtruckbestellen.be
  • Tal van lovende woordjes en leuke reacties op ons initiatief!

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht