Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Food truck in de kijker: Jolicious

De food truck die deze week in de kijker staat is Jolicious - met haar passie voor eten is zij de ideale food truck voor jullie huwelijk of feest.
Food truck in de kijker - Foodtruckbestellen.be

1) Ben je de enige uitbater of zijn er meerdere ?
Ik ben enige uitbater.

2) Wanneer ben je gestart met je food truck?
Ik heb de foodtruck nu bijna 4 jaar in gebruik.

3) Vanwaar de keuze om met een food truck te starten?
Ik had al een catering bedrijfje en zag deze food truck te koop en het was liefde op het eerste gezicht en daaruit is heel makkelijk alles verder verlopen.

Toen ik de food truck zag was het liefde op het eerste gezicht.

– Jolicious

4) Doe je dat voltijds of in bijverdiensten?Food-truck-bestellen-Jolicious-2
Ik doe dit voltijds.

5) Hoeveel personen heb je zo ongeveer al laten genieten van jullie lekkere eten sinds de start van je food truck? (geschat)
heeeel veel; grote evenementen, trouwfeesten,…te veel om op te noemen over de laatste 4 jaar

6) Wat zijn jullie specialiteiten
Mijn assortiment is uitgebreid en afhankelijk van de gelegenheid: wraps voor op openbare events. Dan heeft men de keuze uit vers gebakken kip, lam of vegetarisch met fetakaas en frisse groenten en sauzen naar keuze. Ook populair zijn de afternoon high teas en vooral op trouwfeesten zijn de walking dinners populair.

7) Hoeveel personen kunnen jullie gemiddeld voorzien van eten? En voor welke type feesten wordt je het meeste ingehuurd? (huwelijk, verjaardag, vrijgezelle, leuke extra)
Huwelijken, communies,bedrijfsfeesten,… Afhankelijk van de formule zijn de aantallen maar voor privé feesten rond de 300p., openbare events meer.

8) Voor toekomstige klanten en geinteresseerde, wat zou je hen aanbevelen om ZEKER eens uit te proberen van je assortiment?
ALLES 😉

9) Wat is het minimum budget om “Jolicious” in te huren voor een event / feest ?
Dit is moeilijk te zeggen maar voor bijvoorbeeld 10 personen wraps komen maken is niet winstgevend.

10) Je was redelijk snel aangemeld op Foodtruckbestellen.be, vanwaar de keuze? En zijn er zaken die je graag nog ziet aangepast of vernieuwd worden naar de toekomst?
Ik ben heel tevreden van jullie diensten!

Volg de food truck:

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht