Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Food truck in de kijker: Sweets on Wheels

Ik ben trots op mijn pink lady en hoop dat ze met haar glamoureuze verschijning veel mensen zal bekoren, net zoals ze bij mij deed! – Cindy Segier, Sweets on Wheels
Sweets on Wheels - Cintjens Cookery Foodtruckbestellen

Wat je moet weten van Sweets on Wheels

ik ben cindy. 35 jaar en mama van twee kids. Daarnaast ben ik ook echtgenote van Tom. Ik baat de food truck alleen uit omdat dit voorlopig nog in bijberoep is kan ik het momenteel nog alleen aan.

Ik ben trots op mijn pink lady en hoop dat ze met haar glamoureuze verschijning veel mensen zal bekoren, net zoals ze bij mij deed!
– Cindy Segier, Sweets on Wheels

De keuze om met een food truck te starten was snel gemaakt omdat:

De keuze van een foodtruck kwam er nadat ik heel graag iets wou doen met mijn gebakjes. Na wat zoeken op het internet kwam ik toevallig terecht om een Citroen HY. Ook al zag ze er niet uit, ik zag wat ze kon worden en was meteen verliefd.
Een foodtruck is een ideale manier om niet enkel lokaal mensen te laten genieten van mijn Sweets maar overal in Belgie. Je hebt een ruimer publiek en het wordt ook nooit eentonig. Iedere plaats, feest, evenement is anders.
Ik doe het met passie. Ik hoop van er dan ook snel mijn fulltime job ervan te kunnen maken.

Hoeveel personen hebben al kunnen genieten van jullie lekkere zoetigheid?

Sinds juni al een paar communies, huwelijken, babyborrels en openbare evenementen gedaan. Ik schat toch op een paar duizend mensen al!

Wat je zeker niet mag vergeten te bestellen bij Cintjes Cookery is?

Dessertbuffetten, wafelfrietjes, pannenkoeken, koffie, thee, verse chocolademelk met chocoladecallets van Callebaut.

Voor toekomstige klanten en geïnteresseerde, wat zou je hen aanbevelen om ZEKER eens uit te proberen van je assortiment?

Omdat 90% van nul wordt gemaakt zou ik dus zeggen alles 🙂 maar de wafelfrietjes zijn een topper. Een wafel net iets anders. Met bloemsuiker, vers fruit, diverse soorten sauzen,…. Ze blijven het heel goed doen bij de klanten. Zowel jong als oud

Je bent al enige tijd aangemeld op Foodtruckbestellen.be, van waar de keuze? En zijn er zaken die je graag nog ziet aangepast of vernieuwd worden naar de toekomst?

Ik ben aangemeld omdat je rechtstreeks contact kan nemen met de klanten. Geen tussenpersonen die alles regelen en waar je geen gedacht hebt van wat ze aan de klanten rekenen

 

Volg & boek Boozetruck

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht