Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Geweldige vermelding door KBC: Foodtruckbestellen.be is een zaak met toekomst

KBC Bank & Verzekeringen vertaalde perfect wat de drijfveer achter Foodtruckbestellen.be is. Dat het niet gewoon "nog een platform is" maar dat het verder gaat. Dat het een oplossing is voor de vele food trucks die er zijn.
Vermelding door KBC over Foodtruckbestellen.be

Foodtruckbestellen.be – Alle food trucks op één handig platform!

Op 16 Maart 2016 werd ik gebeld door het marketing agentschap van KBC – Bank & Verzekeringen om het verhaal achter Foodtruckbestellen.be telefonisch toe te lichten. Exact 1 maand later werd ik opgebeld door een fotograaf om enkele leuke sfeerbeelden te nemen en nog een paar dagen later was het succesverhaal geboren.

Een geweldige vermelding door KBC

KBC Bank & Verzekeringen vertaalde perfect wat de drijfveer achter Foodtruckbestellen.be is. Dat het niet gewoon “nog een platform is” maar dat het verder gaat. Dat het een oplossing is voor de vele food trucks die er zijn. Dat ik op mezelf de food trucks wil helpen met hun marketing & met hun online aanwezigheid.

Enkele geweldige quotes die volledig juist zitten:

“Door het platform kunnen food trucks helemaal hun passie volgen. En daar is het mij om te doen.”

Dit is misschien wel de grootste reden waarom ik al mijn tijd in het platform steek. Iedereen moet doen waar hij goed in is, en voor food trucks is dat hun passie volgen en de lekkerste gerechten maken die er zijn.

Mijn grootste drijfveer is het contact met food trucks. Sommigen hebben dankzij het platform van hun food truck hun hoofdberoep kunnen maken. Daar doe ik het voor!

Ons grootste verschil met andere platformen is dat wij ook vanuit de food trucks denken. Wij brengen als eerste platform de food trucks rechtstreeks in contact met de klant, zonder tussenpersoon en zonder commissieregeling. Zo weet je dat het de juiste prijs is en heb je als food truck meteen het leuke sociale contact met de klant. Dit is waarom er reeds 230 food trucks zijn aangemeld die dagelijks offertes ontvangen via ons systeem!

Gerelateerd: 5 tips bij het boeken van je ideale food truck.

Tevens zijn er ook al enkele food trucks die ons benaderd hebben met geweldige verhalen zoals het vermelden dat ze door onze tips van bijberoep naar hoofdberoep zijn overgeschakeld met hun food truck en dat ze nu volledig voor hun passie kunnen gaan. Dat is waar het om ons te doen is!

Gerelateerd: Waarom een concurrerende food truck goed voor je is.

RESULTAAT:
Food truckers gaan voluit voor hun droom

Hier moeten (hoeven) we zelfs niets meer aan toe te voegen. Dat is ons doel! Bedankt voor het fantastische verhaal en de geweldige vermelding door KBC!

Meer weten? Lees het volledige artikel hier: https://www.zaakmettoekomst.be/succesverhaal/food-truck-bestellen

Food truck foto: Fresh a Licious

5 tips bij het boeken van je ideale een food truck - Foodtruckbestellen.be

Wie of wat is Foodtruckbestellen.be?

Foodtruckbestellen.be is hét food truck boeking platform waarmee je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht