Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Boek een food truck voor je bedrijfsfeest

Boek dan een food truck voor je bedrijfsfeest of receptie en geniet met je collega's en klanten van geweldig eten en de leuke sfeer! Foodtruckbestellen.be
foodtruck bedrijfsfeest

Boek een food truck voor je bedrijfsfeest

Organiseer je binnenkort een bedrijfsfeest en ben je nog op zoek naar een creatieve en leuke manier om je collega’s of klanten te verwennen? Denk dan aan een originele food truck!

Met enkele kliks maak je snel een keuze op ons platform en geniet je met je gasten van de verschillende gerechtjes die de trucks voor je kunnen klaarmaken.

Food trucks zijn hip, origineel en leuk. Bovendien kan je een combinatie maken van verschillende trucks om zo een groot assortiment te bekomen. Denk aan Aziatisch, Typisch Belgisch, Turks, Italiaans en véél meer andere mogelijke smaken en invloeden die je kan bestellen.

Food trucks bieden naast originele hapjes ook vele voordelen. Heb je geen zin om de opkuis van je bedrijfsfeest te doen? Geen probleem! Zelfs daar zorgen de food trucks voor.

Hoe een food truck boeken voor je bedrijfsfeest?

Surf op ons platform en kies uit de tal van mogelijke food trucks. Vraag vervolgens vrijblijvend een offerte aan bij een specifieke truck of maak gebruik van onze algemene offerte functie, waarbij je met 1 klik alle food trucks contacteert zodat je de beste offerte kan selecteren.

Binnen maximaal 2 dagen krijg je antwoord van de desbetreffende food trucks zodat je het bedrijfsfeest goed en tijdig kan plannen. Klaar om te genieten?

Boek een food truck met Foodtruckbestellen.be

Foodtruckbestellen.be is een online boekingssysteem voor food trucks. Boek eenvoudig en snel de gewenste food truck. Het platform biedt de mogelijkheid aan voor food trucks om een profiel aan te maken en zo een groter publiek te bereiken. Via de site kunnen geïnteresseerde op hun manier eenvoudig een offerte aanvragen bij de gewenste truck.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

Foto post: Food truck A-petite

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht