Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Food truck in de kijker: Pannecook

Food truck in de kijker: Pannecook. Zij serveren heerlijke artisanale, biologische, gevulde pannekoeken en beschouwen de pannekoek als een heerlijke wrap!

Pannecook: Serveert artisanale, biologische, gevulde pannekoeken.

Ben je de enige uitbater of zijn er meerdere ?
Het is een eenmanszaak, dus ben ik de zaakvoerder, maar m’n vrouw en ik beslissen alles samen.

Wanneer ben je gestart met je food truck?
We zijn 21/8 gestart met ons eerste festival, sindsdien zijn we steeds op zoek naar leuke evenementen.

Food truck pannecook - Foodtruckbestellen.be

Waarvan de keuze om met een food truck te starten?
Al jaren werk ik in de horeca, en ik denk dat veel koks wensen om ooit een eigen zaak te starten, maar afgeschrikt worden door de hoge opstart/overname kosten. Toen we besloten om met een food truck te beginnen, begon heel het food truck – gebeuren te boomen, en wilden we mee op de trein springen. Het is nog steeds duurder uitgekomen dan wat we verwachtten, maar toch nog niet vergelijkbaar met een (kleine) zaak.

Doe je dat voltijds of is het een bijverdienste?
Voorlopig doe ik het nog in bijberoep, maar het is zeker de bedoeling om dit voltijds te kunnen doen. We hebben nog een hele weg te gaan om naambekendheid te verkrijgen, en te vinden waar we het beste kunnen verkopen.

Ik zie de pannecook als een lekkere wrap, die je met eender welk lekkers kan vullen!


Je hebt een zeer mooie uitgewerkte food truck. Heb je die zelf ontworpen en uitgedacht?
De wrap rondom de food truck is uitgewerkt door Signature wraps, een jong, maar gereputeerd bedrijf uit willebroek, en het interieur heb ik zoveel mogelijk zelf ontworpen, met alle hulp van buitenaf.

Food truck pannecook - Foodtruckbestellen.be

Wat zijn je specialiteiten
Onze specialiteiten zijn gezouten pannenkoeken, aangezien ik al jaren kok ben, maar we merken dat de zoete pannenkoeken het meeste verkopen, omdat er nog steeds een drempel is om hartige vullingen te combineren met pannenkoeken. Terwijl ik de pannecook meer bezie als een lekkere wrap, die je met eender welk lekkers kan vullen.

Voor hoeveel personen voorzie je gemiddeld het eten?
Als we op een festival staan, voorzie ik toch gemiddeld voor 250 personen pannenkoeken. Voor feesten richten we ons toch meer op kleine of middelgrote feesten, tot 100 personen ongeveer. Wat niet wilt uitsluiten dat we in de toekomst grotere feesten/festivals willen verzorgen.

Voor toekomstige klanten en geinteresseerde, wat zou je hen aanbevelen om ZEKER eens uit te proberen van je assortiment?
Onze hartige pannenkoeken zijn onze specialiteiten, en dus zeker de moeite om uit te proberen. We hebben al chili con carne, gebakken pompoen – feta, Thaise kip, Prei – ham – kaas gesreveerd, maar een specifieke pannecook kan ik hier niet promoten, aangezien we volgens de seizoenen werken, en er dus weinig pannecooken meermaals gemaakt worden, tenzij voor feesten in hetzelfde seizoen.

Wat is het minimum budget om pannecook in te huren voor een event / feest ?
Voor feesten kan je enkele formules terugvinden op onze website, en we verwachten een minimum van 25 personen, met een minimum van 250€. Bij grotere aantallen kunnen er prijzen afgesproken worden, afhankelijk van de hoeveelheden.

Je was redelijk snel aangemeld op Foodtruckbestellen.be, vanwaar de keuze? En zijn er zaken die je graag nog ziet aangepast of vernieuwd worden naar de toekomst?
Als beginner kan je elke reclame goed gebruiken. Aangezien jullie website onmiddellijk duidelijk maakt wat jullie aanbieden, is dit een logische keuze, en het feit dat het gratis is, is voor een beginner ook altijd aangenaam

Volg Pannecook food truck:

Foodtruckbestellen.be
Heb je een food truck of ken je er één die we zeker in de kijker moeten zetten? Laat het ons weten!

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht