Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Foodtruck in de kijker – Up’Pepper Foodtruck

Ontdek het verhaal van de Up’Pepper foodtruck. Een prachtige truck waaruit heerlijk streetfood wordt geserveerd door Roxanne. De gerechten? Die komen vanuit heel de wereld, zolang het de smaakpapillen maar “op pept”.
Foodtruck up'pepper op Foodtruckbestellen.be

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Roxanne van de Up’Pepper foodtruck. Een prachtige truck waaruit heerlijk streetfood wordt geserveerd. De gerechten? Die komen vanuit heel de wereld, zolang het de smaakpapillen maar “op pept”.

Het verhaal van Roxanne en waar de passie vandaan komt om hier dagelijks hard voor te werken? Wel, daar wouden wij bij Foodtruckbestellen.be & Foodtruckvinden.nl alles over weten:

Foodtruck in de kijker – Up’Pepper Foodtruck

Ik ben Roxanne van de Up’Pepper foodtruck! Up’Pepper verwijst naar oppepper, omdat ik jong en oud wil plezieren met mijn aanbod aan wereldse streetfood. ‘Pepper’ is een knipoog naar mijn voorkeur voor pittige gerechtjes & sauzen! Onder het motto ‘Spice up your day’ rijd ik met de foodtruck van foodfestival tot bedrijfslunch om foodlovers te verwennen met mijn favoriete gerechten.

Foodtruck up'pepper op Foodtruckbestellen.be

Hoe is het foodtruck avontuur voor jou ontstaan?

Omdat ik 2 jaar geleden mijn diploma TEW behaalde en dit als een ongelofelijke uitdaging zag om zelf een foodconcept op poten te zetten. Van Marketing en PR tot het kruiden van gerechten. Alles zelf in handen! Dat is met momenten enorm zwaar, maar geeft veel voldoening en vrijheid.

Als ik morgen geen nacho’s meer wil verkopen, hoef ik dat met niemand te overleggen. Als ik morgen ijsjes wil gaan verkopen, waarom niet?

Mijn droom is dat foodtruckers meer bekeken worden als ‘artiesten’ die enorm veel tijd en moeite steken in het creëren van een verhaal en kwalitatieve food en zo onschatbare meerwaarde toevoegen aan tal van evenementen.
– Roxanne, Up’Pepper Foodtruck.

Wat is je achtergrond of waar komt de passie vandaan om een foodtruck uit te baten?

Mijn leven draait rond eten en drinken. Als ik wakker wordt bedenk ik me wat ik als ontbijt, lunch en avondeten zal klaarmaken! Koken is een uit de hand gelopen hobby, mijn economische achtergrond is mooi meegenomen.

Ik run nu eenmaal een klein bedrijfje. Dat mijn gerechtjes nu door het grote publiek gesmaakt worden is een droom die uitkomt.

Ik heb 1 foodtruck. Soms werk ik ook vanuit een foodstand; Als ik meerdere events op één dag wil aannemen. Meerdere foodtruck of is geen ambitie – Een popub foodbar volgende zomer? Dat wel!

Als je 3 redenen mocht geven waarom iemand jouw foodtruck moet boeken. Welke zouden dat dan zijn?

  1. Ik geef nooit iets door dat ik zelf niet super lekker vind.
  2. Ik werk op maat; Vegetarisch of Veganistisch? Geen probleem
  3. Snelle bediening!

Op welk gerecht (als je er 1 moet kiezen) ben je zelf het meeste trots?

De nacho’s met Chili con carne is een gerechtje waarvoor ze vaak een 2de keer passeren. De quesadillas met Pulled chicken is de favoriet van mijn mama!

Nachos-Up'pepper foodtruck

We werken graag met shout-outs naar andere foodtrucks, welke foodtrucks of eigenaars zou je graag vermelden als een teken van respect?

  • Tom van Bar-Barista – Als ik hem zie staan, weet ik dat het gezellig wordt! EN dat ik zalige koffie kan drinken.
  • Caroline Moens van Boppin Burgers – Coole griet met een prachtige food trailer en kwalitatief top burgers
  • Conny Van de Wauwe van Foodies on tour – Zo het roer durven omgooien en er dan vervolgens zo’n succes van maken. Respect!

Heb je nog een foodtruck-gerelateerde droom?

Dat foodtruckers meer bekeken worden als ‘artiesten’ die enorm veel tijd en moeite steken in het creëren van een verhaal en kwalitatieve food en zo onschatbare meerwaarde toevoegen aan tal van evenementen. Zo kunnen we misschien te hoge standgelden, afdracht percentages uit de sector filteren.

Vind & boek foodtruck Up’Pepper

succesvolle foodtruck succes

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht