Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

4 vegetarische foodtrucks die je doen watertanden

Geen vleeseter? Of organiseer je een feest waar je ook vegetariërs op bezoek hebt? Geen zorg! Foodtrucks met gedeeltelijk of uitsluitend vegetarische gerechten zijn er te over... en niet alleen dat, ze maken ook nog eens gerechten om je te doen watertanden! Deze 4 vega foodtrucks móet je geprobeerd hebben!
vegetarische foodtrucks

Geen vleeseter? Of organiseer je een feest waar je ook vegetariërs op bezoek hebt? Geen zorg! Foodtrucks met gedeeltelijk of uitsluitend vegetarische gerechten zijn er te over… en niet alleen dat, ze maken ook nog eens gerechten om je te doen watertanden! Deze 4 vegetarische foodtrucks móet je geprobeerd hebben!

The Vexican

vegetarische foodtrucks vexican

Mexicaans eten, dat associëren we meestal met vlees: tortilla’s met kip, chili, en de klassieke Mexicaanse Mole (een stoofgerecht met een heerlijke saus op basis van tomaat, verschillende specerijen, chili en, jawel, chocolade!). Dat je ook geweldig Mexicaans kan eten zónder vlees bewijst The Vexican. Al hun gerechten zijn 100% Mexicaans en 100% vegetarisch: een échte vegetarische foodtrucks dus! Quesadillas, Chili sin carne én de klassieke Mole: het is slecht een greep uit alle heerlijkheden. Ook veganisten kunnen hun hart ophalen bij The Vexican: alle gerechten kunnen ook veganistisch bereid worden!

Gerelateerd: 5 foodtrucks met vis als hoofdingrediënt.

De Mobiele Flexitaria

vega foodtucks - de mobiele flexitaria

Waar vroeger de wereld opgedeeld was in de vleeseter en de vegetariër kiezen tegenwoordig steeds meer mensen ervoor om gewoon af en toe het vlees te laten staan: de flexitariërs. Bij De Mobiele Flexitaria kun je dan ook je smaakpapillen verwennen met zowel vegetarische gerechten als vleesgerechten. De rode draad: alles is enorm lekker en verantwoord! Vanuit een restylede oude bouwkeet serveert De Mobiele Flexitaria trendy vegetarische gerechten en biologisch vlees. Hun motto: biologisch en vegetarisch is eigentijds en sexy.  Een spicy veggie beef wrap, broodje veggie shoarma of biologische wagayu burger met haute cuisine sauzen… weet je, je moet het gewoon proeven!

Check: 4 vegetarische foodtrucks die smaken naar méér!

Lulu’s Tribal Kitchen

vegetarische foodtrucks - lulu's tribal kitchen

In de westerse keuken zijn vegetarische gerechten vaak nog een uitzondering. Dat is echter lang niet overal in de wereld zo. Als er één keuken is waar vegetarische gerechten een rotsvast onderdeel zijn van de traditie, dan is het wel de Indiase keuken. Bij Lulu’s Tribal Kitchen zijn de vleesloze gerechten dan ook goed vertegenwoordigd! Deze foodtruck brengt de smaken van Noordoost-India naar Belgïe. Je vindt er traditionele gerechten van de Naga Tribe, die zich bevindt tussen Bangladesh en Burma, maar ook de bekendere Indiase klassiekers. Naast vegetarische gerechten serveert Lulu’s ook de lekkerste gerechten met vlees of juist veganistisch. Ook aangepaste menu’s zijn mogelijk: bij Lulu’s willen ze naar eigen zeggen jouw voedseldromen waar maken. Wat wil je nog meer?

René Driessen | Chop Chop

vegetarische foodtrucks - rene driessen

Heerlijke wokgerechten, geïnspireerd op de Indische keuken, verrassende broodjes en oosterse snacks… Dat vind je bij de Chop Chop wokmobiel van René Driessen. Het fijne: een groot deel van de gerechten is vegetarisch! En niet alleen dat: Chop Chop heeft duurzaamheid ook nog eens hoog in het vaandel staan. Bij Chop Chop gebruiken ze namelijk ‘kromme groenten’ om voedselverspilling tegen te gaan! Daarmee wordt bedoeld groenten die onder’ klasse 2′ vallen, omdat ze krom of beschadigd zijn. Klasse 2 groenten worden normaal gesproken vaak gebruikt voor dierenvoedel, maar zijn nèt zo lekker als de groenten die we wel in de super aantreffen. Kortom: hier eet je geweldig lekker, vegetarisch en verantwoord!

Op zoek naar meer vegetarische foodtrucks? Kijk dan eens op foodtruckbestellen.be! Via de filters of het zoekveld vind je gemakkelijk een enorm aanbod aan trucks die vegetarische of zelfs vegan gerechten serveren.

bedrijfsfeest met foodtrucks

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingplatform waarmee je eenvoudig de meest fantastische vegetarische foodtrucks kan vinden en boeken voor je feest. Geniet met vrienden en familie samen van heerlijk eten en maak er een onvergetelijke ervaring van!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht