Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Foodtruck in de kijker: RemorK Foodtruck Original Haute Croques

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was Stefaan Maertens van Foodtruck RemorK aan de beurt. Zijn specialiteit? Dat zijn heerlijke haute croques. Wij wouden er alles over weten:
RemorK streetfood

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was Stefaan Maertens van Foodtruck RemorK aan de beurt. Zijn specialiteit? Dat zijn heerlijke haute croques. Wij wouden er alles over weten!

RemorK Foodtruck

Hoe is het foodtruck avontuur voor jou ontstaan?

Sinds enkele jaren liep ik al met het idee in mijn hoofd,  een paar keer stond ik op het punt om eraan te beginnen maar iedere keer opnieuw ontbrak het me aan dat laatste zetje, dat laatste beetje durf om de stap te zetten.

Tot begin 2016 , het jaar waarin ik 40 werd – hoe cliché het ook klinkt – het “het is nu of nooit” gevoel de bovenhand haalde en ik de knoop heb doorgehakt, de naam en het concept zaten klaar in mijn hoofd, de zoektocht naar

De geschikte trailer die aan mijn vooropgestelde budget voldeed kon beginnen. Zondag 7 februari ’s morgens werd de koop geklonken , tegen de avond waren alle paperassen aangevraagd en de eerste contacten gelegd met leveranciers,

1 april leek me een perfecte dag om te starten  ! Een weekje later lag mijn eerste klant vast op 2 april !

Wat is je tot nu toe het meest bijgebleven van je foodtruck verhaal?

Er is bij iedere opdracht, bij iedere klant of festival wel iets wat me bij blijft. Het allesoverheersende vind ik nog steeds opnieuw het positieve gevoel, je komt steeds bij blije mensen terecht – van verjaardagsfeest over babyborrel, van trouwfeest tot

Festival , van lunch tot personeelsfeest – de lach op het gezicht van mijn klanten  is voor  mij de mooiste beloning …

De keuze om te starten met een foodtruck werd snel gemaakt omdat?

Voor mij gaat het vooral om de charme van het onderweg zijn, je komt op zoveel plaatsen waar je anders misschien nooit terecht komt, je ontmoet ontzettend veel verschillende mensen, ik bekijk het graag als een roadtrip door

Ons eigen land, het is iedere keer opnieuw een stukje avontuur .

Waarom Croque Monsieurs?

De Croque Monsieur is een klassieker, door iedereen gekend en gesmaakt. Met RemorK til ik deze graag een stapje hoger met de keuze uit verschillende broden, verschillende soorten beleg, soms klassiek met een twist, soms verrassend .

Met RemorK wil ik graag het “cliché” uit de Croque Monsieur halen

Voor mezelf vind ik de complete beleving belangrijk, van het manueel snijden van het brood tot het à la carte bereiden op vraag van mijn gasten.

Wat zijn de uniekste Croque Monsieurs die je al hebt “moeten” maken?

Ik wil graag iedere klant – groot of piepklein feestje – datzelfde unieke gevoel bezorgen . De meest unieke plaats tot nu toe was een familiefeestje in een volledig gerestaureerde vierkantshoeve ergens te velde.

In mijn Croque – lijst staan wel een aantal favorieten gaande van de Croque Steak over de HoneyBrie met notenbrood, de RemorK met mosterdspek en gestoofd witloof, enz….

Als je 3 redenen mag geven waarom iemand “RemorK” moet boeken via foodtruckbestellen.be. Welke zouden dat dan zijn?

  1. Uw gasten worden verwend met  een klassieker in een onverwacht verrassend nieuw jasje
  2. (H)eerlijk eten aan een eerlijke prijs.
  3. Persoonlijke en à la carte aanpak  met een snelle communicatie – ieder feestje groot of klein is voor mij dezelfde energie waard.

Ik prijs mezelf ontzettend gelukkig van ondertussen bijna een jaar mijn eigen droom te mogen beleven, ik kan er alleen maar alles aan doen om deze droom nog verder te zien groeien.

6. Heb je nog een foodtruck-gerelateerde droom?

Als ik één wens mag uitspreken dan zou het zijn om  in de toekomst een vaste locatie te kunnen combineren met de Foodtruck en dagelijks mijn passie te kunnen beleven !

7) Wens je nog enkele foodtrucks een “shout out” te geven? (Een vermelding omdat je ze respecteert, met ze op een festival hebt gestaan of..?)

De voorbije maanden heb ik heel wat collega’s leren kennen , enkelen zijn goeie vrienden geworden en bewonder ik omdat ze hun dromen zo hard najagen !

Dieter en Naomi van Pizz’Arti starten eind maart hun eerste vaste pizzeria en gaan die combineren met hun Foodtruck waarmee ze intussen ook al een dik jaar overal te vinden zijn , top Napolitaanse pizza’s in een houtoven gebakken

Jurgen van Copperdog en binnenkort GoldenFries met wie ik geregeld van gedachten wissel

Connie en Frits van Foodies on tour / Sweeties on Tour / Mercado voor de immer fijne berichten

Michiel van De Sjampetter – de Foodtruck voor de heerlijkste verse taarten ever !

8) Voor de lezers: Waar kunnen ze RemorK komende weken uitproberen? op welke events of plaatsen?

RemorK heeft een ontzettend goed gevulde agenda komende maanden met privé en bedrijfs – events, tussendoor ben ik ook te vinden op Knipoogdag in Mechelen, Port Aventura in Mol, Lions Boulevard Waregem en nog zoveel meer.

De agenda op mijn website wordt geregeld bijgewerkt met alle nieuwe events.

Volg foodtruck RemorK:

Meer boekings op foodtruckbestellen.be

Wie of wat is Foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

We hebben ook een Nederlandse versie namelijk Foodtruckvinden.nl! Vind & boek eenvoudig foodtrucks vanuit Nederland.

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht