Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Foodtruckbestellen.be zoekt: de beste foodtruck van België!

Big news! Foodtruckbestellen mag mee zoeken naar de beste, meest klantvriendelijke en servicegerichte foodtruck van België. In samenwerking met Hospitality Awards 2017 gaan we speuren naar de meest fantastische foodtrucks. Het is de eerste keer dat foodtrucks een eigen speciale categorie krijgen. Een dubbele primeur dus!

Big news! Foodtruckbestellen mag mee zoeken naar de beste, meest klantvriendelijke en servicegerichte foodtrucks van België. In samenwerking met Hospitality Awards 2017 gaan we speuren naar de geweldigste mobiele snackwagens. Het is de eerste keer dat foodtrucks een eigen categorie krijgen: een dubbele primeur dus!

Hoe werkt het?

Iedereen krijgt eerst een waarderingscijfer op basis van vier parameters. De foodtrucks die minstens een 8/10 scoren kunnen meedingen naar de Hospitality Awards 2017: de Oscar voor de kleine ondernemer! Dit cijfer wordt heel professioneel toegekend door meerdere marketingbureaus en een jury.

Benieuwd welke foodtrucks goed scoren?

Op zoek naar een fantastische foodtruck voor je bedrijfsfeest of event? De foodtrucks met de hoogste waarderingscijfers worden extra in het zonnetje gezet op onze website. Wij gaan bijvoorbeeld een aparte filter maken waar je kan zien welke foodtrucks zo’n hoog waarderingscijfer hebben. Check it out!

Foodtruck boekingsplatform

Meedoen?

Ken jij of heb jij een fantastische foodtruck? Wil je laten zien hoe heerlijk jullie eten en hoe gastvrij jullie service is? Doe dan mee! Laat zien dat jouw foodtruck meer aandacht verdient en boven de massa moet uitsteken en vraag jouw waarderingscijfer aan via de website van Hospitality Awards. Wordt jouw foodtruck beoordeeld met een 8/10 of hoger? Dan word je opgenomen in de voorselectielijst en kom je in aanmerking voor een nominatie voor de Hospitality Awards 2017! Je krijgt vervolgens duidelijke instructies om verder in de wedstrijd te gaan.

Begin je eigen foodtruck met Foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingplatform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo de lekkerste foodtrucks!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht