Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Foodtruckbestellen.be – de populairste food truck boekingssite!

Met alle offertes samen hebben de 267 food trucks op ons platform meer dan 300 000 hongerige gasten voorzien van lekker eten en drinken uit hun truck en dit bovendien over gans België en Nederland. En daar zijn we geweldig blij mee!
populairste food truck boekingssite

Sinds de start van ons food truck avontuur in Augustus 2015, hebben we heel wat zaken geleerd.

We hebben de food truck wereld ontdekt op een unieke en geweldige manier. We hebben food truck eigenaars leren kennen en hun passie voor het bereiden van creatieve gerechten, hapjes, snacks en drank begrepen en in de kijker gezet op ons platform.

We hebben interviews gedaan om meer inzicht te krijgen in de reden van het starten met een food truck en hoe wij daar het beste platform voor kunnen bouwen. We hebben nachten doorgewerkt aan opties, mogelijkheden en nieuwe manieren om meer opdrachten voor food trucks te voorzien.

We hebben bewust gekozen voor een gratis platform, zodat dit voor elke food truck toegankelijk is. Omdat het gaat om de food trucks tot bij de klant te brengen.

Gerelateerd: Geweldige vermelding door KBC: Foodtruckbestellen.be is een zaak met toekomst.

We hebben ontdekt dat de food truck wereld een sociale, leuke en gezellige sfeer met zich meebrengt. We hebben festivals meegemaakt waar je, mede door de food trucks, in een haast ongeloofwaardige droom beleefd.

Kortom, we hebben sinds onze start van onze food truck boekingssite het één en ander geleerd en gedaan. Maar wat was het resultaat?

Foodtruckbestellen.be – de populairste food truck boekingssite!
Bezoeken sinds de start in Augustus 2015 tot April 2016.

Foodtruckbestellen.be – de populairste food truck boekingssite.

Enkele cijfers op een rijtje:

Dit weekend zullen we de kaap van 500 Algemene offertes overstijgen sinds Januari 2016. We zullen meer dan 2400 specifieke offertes hebben afgehandeld en daar zijn we super trots op! Zo trots zelfs dat we aan het rekenen zijn geweest om je een idee te geven van wat dat betekent:

Wat betekent dit precies? 

“2900 offertes” zegt niet zoveel. Wat wel veel zegt is het resultaat van dit alles. Dat zetten we graag even op een rijtje:

Sinds de start in Augustus tot April:

  • Meer dan 70 trouwfeesten zijn voorzien van een geweldige food truck via ons platform.
  • Meer dan 150 Privé feesten zoals verjaardagsfeesten, pensioenfeesten of intieme feesten hebben genoten van een leuke creatieve food truck.
  • 120 openbare feesten zijn leuker geworden door een toffe food truck er bij.
  • 115 Bedrijven hebben de weg naar de juiste food truck gevonden via onze food truck boekingssite.
  • 200 communiefeesten hebben ons platform gebruikt om een food truck te boeken voor hun communicanten. En nog 150 voor andere feesten.

In totaal

Met alle offertes samen hebben de 267 food trucks op ons platform
meer dan 300 000 hongerige gasten voorzien van lekker eten en drinken uit hun truck en dit bovendien over gans België en Nederland. En daar zijn we enorm blij mee!

Meer boekings op foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen.be ?

Foodtruckbestellen.be is hét food truck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht