Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Foodtrucks – Een hype? Of voor elke gelegenheid inzetbaar?

Zoek je een culinaire oplossing voor je trouwfeest, bedrijfsfeest, communiefeest of openbaarfeest? Dan ben je met een foodtruck verzekerd van een onvergetelijk feest!
Succesvolle Foodtrucks met Foodtruckbestellen.be

Gebruik maken van Foodtrucks? Zeker doen! Je zal allicht niet de enige zijn die de enorme voordelen van heerlijk eten en een leuke sfeer weet te appreciëren.

Met meer dan 580 foodtrucks op het platform, maandelijks zo’n 10 000 bezoekers en meer dan 30 boekings per dag, weten we bij Foodtruckbestellen.be & Foodtruckvinden.nl maar al te goed waarom deze “hype” al lang geen hype meer is. Foodtrucks zijn hier en ze blijven hier.

De voornaamste reden?

Ze zijn voor elke gelegenheid inzetbaar. Zoek je een culinaire oplossing voor je trouwfeest, bedrijfsfeest of communiefeest? Dan ben je met een foodtruck verzekerd van een onvergetelijke ervaring!

Waarom foodtrucks perfect inzetbaar zijn voor elke gelegenheid

Foodtrucks: De ideale lunch voor je werknemers


Je werknemers echt verwennen? Dan ben je met foodtrucks aan het juiste adres. Wij zorgen voor de ideale lunch die je werknemers gezond & productief houdt. Bovendien kan je rekenen of Foodtruckbestellen.be om snel en eenvoudig de ideale foodtruck te vinden, te boeken en uit te proberen. Daarnaast is de organisatie ook miniem. De foodtruck spreekt met jou een uur en plaats af, bedient je werknemers en vertrekt enkele uren later. Hier zijn geen overbodige meetings voor nodig!

Interesse in het huren van een foodtruck voor je werknemers?
Dan is dit artikel zeker een aanrader: Verwen je werknemers deze zomer met een foodtruck voor je bedrijf

Foodtrucks: De perfecte oplossing voor je catering op je trouwfeest

Verschillende soorten eten aanbieden op je trouwfeest zonder je blauw te betalen aan cateringkosten? Dat doe je met foodtrucks. Omdat ze zo ruim inzetbaar zijn, is het de perfecte oplossing om ze te bestellen voor op je trouwfeest. Boek verschillende trucks zodat je gasten kunnen kiezen & genieten van de mogelijkheden die je aanbiedt. Kiezen, boeken & genieten!

Lees ook: Een trouwfeest met foodtrucks? 5 creatieve ideeën voor de ultieme foodtruckbruiloft!

Foodtrucks: De gezonde tussendoor voor je studenten & leerlingen

Op zoek naar wat brainfood? Laat de Aïki noodles even in de kast liggen. Foodtrucks zorgen voor de gezonde tussendoor die ook lekker is. Aangezien zowat elke hogeschool & universiteit van België al een foodtruck heeft geboekt op onze site, spreekt het voor zich dat dit een perfecte oplossing is voor je opendeurdag of evenement.

Foodtrucks: De professionele ontzorger voor je openbaar evenement of stadsfeest

Gent, Antwepren, Brugge, Turnhout, Oost-Vlaanderen, Brussel, Hasselt, Geel en Herentals.. Dit is slechts een kleine greep uit de steden en provincies die rekenden op foodtrucks om hun buurtfeest onvergetelijk te maken. Geef de belastingbetaler waar voor hun geld en zorg dat iedereen kan genieten van heerlijke food & drinks van de foodtrucks.

Foodtrucks: De heerlijke hongerstiller voor je communicant

Foto: Cremerie Francois Foodtruck

Zit je met een moeilijke eter? Of mag het ook eens wat anders zijn dan de klassieke frietjes of hamburgers? Dan heb je met een foodtruck op je communiefeest de juiste beslissing gemaakt. Kies voor een truck die kindvriendelijke menu’s serveert. Zo kan je bijvoorbeeld kleine porties vragen maar wel voldoende keuzen. Kortom, geen enkel reden om niet te genieten van het communiefeest van je kleinste spruit.

Een foodtruck voor je communiefeest? Wij geven je alvast 3 handige tips! Lees ze hier: 3 tips voor een onvergetelijk communiefeest met foodtrucks!

foodtrucks met vis

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingsplatform waarmee je eenvoudig 1 van de vele heerlijke foodtrucks kan vinden en boeken voor je feest of evenement. Geniet met vrienden en familie samen van heerlijk eten en maak er een onvergetelijke ervaring van!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht