Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Inspiratie nodig? Ontdek deze lekkere paasgerechten voor een fantastische brunch!

Zin in een heerlijke paasbrunch? Geniet van een fijne uitgebreid brunch met deze lekkere paasgerechten. Goede klassiekers en originele nieuwe gerechten: we gaan dit jaar voor ouderwets knus met hier en daar een nieuw jasje. Om heerlijk ontspannen het paasweekend te beginnen!
lekkere paasgerechten

Zin in een heerlijke paasbrunch? Geniet van een fijne uitgebreid brunch met deze lekkere paasgerechten. Goede klassiekers en originele nieuwe gerechten: we gaan dit jaar voor ouderwets knus met hier en daar een nieuw jasje. Om heerlijk ontspannen het paasweekend te beginnen!

Hartige Wafels

Iedereen kent de wafel wel – een klassieker! Maar heb je hem ook wel eens op hartige wijze geproefd? Doe in je bakmengsel lekkere verse dille en beleg je wafel met een dot crème fraîche en verse zalm, bijvoorbeeld. Of mix wat kaas door het beslag en serveer je wafel met een gepocheerd eitje en een plakje heerlijke rauwe ham. Voor een paasbrunch in een nieuw jasje!

lekkere paasgerechten
Hartige wafels met zalm & meer van Kloech

Churros met chocola

Chocolade hoort bij Pasen zoals… Churros bij chocolade! Deze spaanse gefrituurde zoete deeghapjes zijn moeilijk te weerstaan: zachte binnenkant, krokante buitenkant, en dát dan lekker gedoopt in gesmolten chocolade. Wij zijn in elk geval fan!

lekkere paasgerechten
De Churrosbus: authentieke Spaanse churros!

Ontdek: lekkere paasgerechten voor een fantastische brunch!

Croque monsieur & madame

De oude vertrouwde tosti kennen we allemaal. Maar er kan nog veel meer dan alleen een plakje ham en kaas en in het ijzer. Ultiem paasvoedsel is de Croque Madame: een heerlijk in de pan gebakken tosti gevuld met  geraspte Gruyère of Emmenthaler en ham. Daar bovenop een gebakken eitje met zachte dooier. Zo simpel, zo lekker! Hou je van origineel, probeer dan bijvoorbeeld eens een pittige Croque Monsieur: gevuld met kaas, jalapeño en avocado. Top af met béchamel, even onder de grill en smullen maar!

lekkere paasgerechten
Heerlijke croques bij Madame Monsieur

Crêpes: hartig, zoet, alles kan!

Crêpes, flensjes, pannenkoeken… ze verschillen allemaal nèt van elkaar, maar ze hebben één ding gemeen: er is bijna niemand die er geen fan van is! Iedereen kent wel de traditionele crêpe met hazelnootpasta. Maar als je crêpes serveert met je brunch zijn er nog veel meer opties: een crêpe met gekarameliseerde appeltjes en kaneel, een crêpe gevuld met verse asperges op een dun laagje room met kruiden… Er is weinig wat níet goed smaakt op een crêpe!

lekkere paasgerechten
Crêpe Centraal: verrassende én klassieke crêpes

Ouderwetse poffertjes

Hier kunnen we weinig aan toevoegen: kleine lekkere poffertjes, met een flinke dot roomboter, rijkelijk bestrooid met poedersuiker zijn gewoon niet te versmaden! Fijne bijkomstigheid: dit is ook een kinderfavoriet! Dus stof de poffertjespan af en sla aan het bakken.

lekkere paasgerechten
Tijd voor poffertjes bij POFFERDORY!

High tea

Goed, technisch gezien is een high tea natuurlijk geen gerecht, maar een verzameling gerechten. En dat is nu precies wat er zo leuk aan is! Allerhande lekkere hapjes om van te proeven, gecombineerd met een fijne kop thee: ideaal als paasbrunch!  Je kunt het zo gek maken als je zelf wil: klassieke minisandwichpuntjes met ham en tomaat of met omelet, hartige muffins, scones met clotted cream… Verwen je smaakpapillen!

lekkere paasgerechten
Heerlijke high tea bij Jolicious

Trek gekregen in nog meer lekkere paasgerechten? Check het aanbod aan foodtrucks op foodtruckbestellen.be! Van broodjes zalm tot lekkere flensjes, van high tea tot wafels – je vindt binnen no time de perfecte truck om in paasstemming te komen!

bedrijven foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingplatform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je feest, borrel of event kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige foodtrucks met de lekkerste verse gerechten!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht