Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

5 tips bij het boeken van je ideale food truck.

Het is geweldig om te zien dat er enorm veel keuze is om een ideale food truck te boeken voor je feest of event. Maar dit maakt het boeken van je ideale food truck eens zo moeilijk. Waaraan denk je best? En hoe gaat dit in zijn werking? Wij leggen het graag uit!
5 tips bij het boeken van je ideale een food truck - Foodtruckbestellen.be

Het eerste kwartaal van 2017 is voorbij en volgens onze berekeningen zijn er momenteel meer dan 450 rondrijdende en actieve foodtrucks in België. Dat is voldoende om bijna elke dag van een foodtruck te eten.

Met Nederland erbij zitten we zelfs over de kaap van 500 prachtige food trucks die dagelijks 1000de hongerige gasten voorzien van originele hapjes en onvergetelijke smaken.

Naast de hoeveelheid van de aanwezige food trucks is ook de diversiteit enorm gegroeid. Zo heb je naast de gekende frietjes en snacks ook al snel food trucks voor: BBQ, Cocktails, Desserten, Glutenvrij, Halal, ijsjes, visgerechten, Koffie, Streetfood, … Noem maar op!

Het is dus geweldig om te zien dat er zoveel keuze is om een ideale food truck te boeken voor je feest of event. Maar dit maakt het boeken van je ideale food truck eens zo moeilijk. Waaraan denk je best? En hoe gaat dit in zijn werking?

Wij leggen het graag uit:

5 tips bij het boeken van je ideale food truck.

 1. Plaats en accommodatie van de food truck.
  Hou rekening bij het boeken van een food truck met de plaats en de accommodatie. Sommige food trucks nemen best veel plaats in beslag, anderen zijn dan weer zéér compact of bestaan slechts uit een scooter of zelfs enkel een foodbike.
 2. Een food truck als eye catcher?
  Wij krijgen ook geregeld de vraag of een food truck geboekt kan worden zonder personeel. Als eye catcher of wanneer je gewoonweg zelf de handen uit de mouwen wilt steken kan dat een ideale oplossing zijn. Is het meer zo iets waar je naar op zoek bent? Dan vraag je dit best even na zodat je misschien zo een leuk origineel bedrijfsfeest of evenement kan organiseren.
 3. Hoe zit het met personeel bij een food truck?
  De meeste trucks hebben een voldoende capaciteit om aan een snel tempo de lekkerste gerechten of dranken klaar te maken. Maar indien je het feest wat apart wenst te houden zijn er steeds trucks die ook met personeel buiten de truck werken. Vraag ook dit zeker eerst na indien je dat graag wenst.
 4. De voorzieningen van de food truck
  Elke food truck is anders en afhankelijk van de infrastructuur en de gerechten die klaargemaakt dienen te worden is ook de voorziening van de food truck anders. Spreek dus concreet af of er in de buurt van de food truck bijvoorbeeld een aansluiting nodig is voor elektriciteit en/of voor water. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
 5. Food trucks met all-in formules
  Veel trucks voorzien een all-in formule die meestal zeer voordelig kan zijn bij grotere groepen. Dit maakt het voor de food trucks ook eenvoudiger om voldoende te voorzien. Laat dit dus ook zeker eens horen bij je boeking.

Indien je rekening houdt met onze 5 tips bij het boeken van een food truck op je feest of evenement, zijn we er van overtuigd dat dit volledig geslaagd zal zijn!

Maak er een onvergetelijke dag van!

5 tips bij het boeken van je ideale een food truck - Foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen.be ?

Foodtruckbestellen.be is hét food truck boeking platform waarmee je eenvoudig de perfecte food truck kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige food trucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Facebook: https://www.facebook.com/foodtruckbestellen

Pinterest: https://www.pinterest.com/foodtruckonline/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/10112018

Google: https://plus.google.com/u/4/107906590423842216212

 

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht