Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Vette trek? Bekijk dan deze originele mobiele frituren!

Denk je aan mobiele snackbars, dan denk je ongetwijfeld aan friet. Maar de frituurpan bied nog véél meer mogelijkheden! Deze creatieve foodtrucks bewijzen dat niets te gek is. Vier originele mobiele frituren, voor de vette trek!
mobiele frituren

Denk je aan mobiele snackbars, dan denk je ongetwijfeld aan friet. Maar de frituurpan bied nog véél meer mogelijkheden! Deze creatieve foodtrucks bewijzen dat niets te gek is. Vier originele mobiele frituren, voor de vette trek!

Magic-K

mobiele frituren

Je hebt mobiele frituren, en je hebt de magie van Magic-K. Bij deze foodtruck wordt de bescheiden kroket naar een nieuw niveau getild. De mobiele frituur is volledig gespecialiseerd in allerhande variaties van de kroket: met foie gras, mozarella & kip, zalm & kaas, chorizo & uien, guacamole & chili… Er is geen combinatie te gek! En wie dacht dat de kroket alleen in hartige variant bestaat, komt bij Magic-K bedrogen uit: hier kun je je ook tegoed doen aan zoete kroketten! Banaan, bruine suiker & rum, of chocolade, hazelnoot & karamel, bijvoorbeeld. Een plek om je te laten verrassen!

BV Corn Dogs

mobiele frituren

Vermeng de Duitse liefde voor de worst en de Amerikaanse traditie van ‘deep-fried’ heerlijkheden, en dit is wat je krijgt: gefrituurde worstjes op een stokje! De Corn Dog, zoals deze snack heet, is in het begin van de twintigste eeuw in Texas bedacht door Duitse immigranten. Toen zij merkten dat hun worsten in Amerika niet meteen in de smaak vielen, besloten ze deze te bedekken met een laag maisdeeg om ze daarna te frituren. Bij BV Corn Dogs kun je deze klassieker proeven, in diverse varianten: zelfs een lactose- of glutenvrije en vegetarische Corn Dog zijn mogelijk. Er staan vele mobiele frituren op deze site, maar alleen bij BV Corn Dogs hebben ze zich gespecialiseerd in deze worst op een stokje. Heerlijk!

Hieper de Pieper

mobiele frituren

Associeer jij mobiele frituren nog altijd met ongezond en onverantwoord eten? Hieper de Pieper bewijst graag het tegendeel! Deze foodtruck is ontstaan uit de eerste biologische snackbar van Nederland. Bij Hieper de Pieper wordt alleen gewerkt met biologische ingrediënten: biologische, ongeschilde frites, hamburgers van 100% puur biologisch vlees, en meer. Bovendien kun je hier ook terecht voor allerhande vegetarische en zèlfs veganistische varianten, waaronder de door Hieper de Pieper ontwikkelde zeewierkroket. Verantwoord snacken en genieten, het kan!

Frietjes en Groentjes

mobiele frituren

Iedereen kent natuurlijk de gefrituurde aardappel – het frietje is dé klassieker in de wereld van de mobiele frituren. Maar waarom zou je alleen aardappelen in ’t vet gooien? Bij Frietjes en Groentjes dachten ze precies dat. Hier serveren ze heerlijke friet van onder meer pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak en meer. Of wat dacht je van rauwkost-friet met huisgemaakte tzatziki? De heerlijke frieten van deze mobiele frituur worden vergezeld door een keur aan toppings. Van zelfgemaakte sauzen tot heerlijke pulled pork: om van te watertanden!

mobiele frituren

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruckboekingsplatform waarmee je eenvoudig vele heerlijke foodtrucks kan vinden en boeken. Van culinaire hamburgertrucks tot fantastische mobiele frituren: je ontdekt ze hier!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht