Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Gezond de winter in: dat doe je met deze voedzame foodtrucks!

In de koude wintermaanden kan je lichaam wel een boost gebruiken. Het is donker buiten en dat zorgt onder meer voor minder vitamine D, waardoor je sneller moe wordt. Ook ben je vatbaarder voor verkoudheid en griep in deze periode. Een goed moment om je lijf even extra te verwennen met gezond, voedzaam én lekker eten. Check daarom deze voedzame foodtrucks waar jij gezond mee de winter in gaat!
voedzame foodtrucks

In de koude wintermaanden kan je lichaam wel een boost gebruiken. Het is donker buiten en dat zorgt onder meer voor minder vitamine D, waardoor je sneller moe wordt. Ook ben je vatbaarder voor verkoudheid en griep in deze periode. Een goed moment om je lijf even extra te verwennen met gezond, voedzaam én lekker eten. Check daarom deze voedzame foodtrucks waar jij gezond mee de winter in gaat!

Soups & Smoothies

voedzame foodtrucks

Soups & Smoothies is de ideale plek om een fikse dosis groenvoer binnen te krijgen. Deze foodtruck heeft keur aan smoothies die tjokvol vers fruit én groente zitten. Ook de (maaltijd)soepen barsten van de heerlijke groenten: de ‘Mystery Green Mint’ is bijvoorbeeld gemaakt van erwten, aangevuld met onder meer munt en geroosterde hazelnoten. Dat is niet alleen lekker en voedzaam, maar ook nog eens heerlijk om bij op te warmen in de koude maanden!

Vitamien by Elien

voedzame foodtrucks

What’s in a name? Bij Vitamien by Elien kun je je vitaminevoorraad weer even flink aanvullen. Sapjes, yoghurt met fruit, en andere fruitgerechten: alle gerechten van Vitamien by Elien zijn vol van smaak én vitaminen. Bovendien zijn alle gerechten vrij van toevoegingen en bewerking: gewoon puur en simpel fruit. Met deze foodtruck is gezond eten ineens helemaal niet meer zo moeilijk!

Qourgette

voedzame foodtrucks

Volledig vegetarisch en dús vol met groenten: dat is Qourgette. Bij deze voedzame foodtruck kun je smullen van onder meer heerlijke groenteburgers en pita’s met fijne zelfgemaakte chutney. Gezond en verantwoord! Het precieze aanbod bepaal je bovendien zelf, in overleg met de uitbaters van Qourgette. Dat maakt het nog makkelijker om een gezond en smakelijk menu samen te stellen.

Frietjes & Groentjes

voedzame foodtrucks

Als het koud is heb je ook vaak wat meer zin in vetter eten: een lekker frietje bijvoorbeeld. Als je dan toch aan de frituur gaat, dan kun je dat beter doen bij Frietjes & Groentjes. Hier bakken ze niet alleen fijne, verse frieten van Brabantse aardappelen: je krijgt er ook groenten bij.  Frieten van pompoen, zoete aardappel, knolselderij, koolrabi, wortel en pastinaak: lekker en toch een stukje gezonder. Ook rauwkost behoort tot de opties. De diverse sauzen zijn bovendien huisgemaakt. Zo kan jee zonder schuldgevoel even de vette trek stillen.

Op zoek naar nog meer voedzame foodtrucks? Je vindt ze gemakkelijk op foodtruckbestellen.be! Zoek bijvoorbeeld op het trefwoord ‘gezond’, ‘vers’ of ‘smoothie’. Eet smakelijk!

voedzame foodtrucks

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruckboekingsplatform waarmee je eenvoudig vele heerlijke foodtrucks kan vinden en boeken voor je evenement. Ontdek zo prachtige foodtrucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht