Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Vuurwerk en foodtrucks: de ideale combo op oudejaarsavond

Wat een jaar! 2018 is nog niet helemaal voorbij, maar loopt stilaan op z’n einde. Dat betekent dat ook de feestdagen er weer aankomen. Het feest van ‘t jaar? Dat moet oudejaarsavond wel zijn. Een avond om terug te kijken op het afgelopen jaar, en de eerste blik te werpen op wat er nog komt. En wat is er nu beter dan dat moment te vieren met fijn gezelschap en een heerlijk foodtruck menu?

Wat een jaar! 2018 is nog niet helemaal voorbij, maar loopt stilaan op z’n einde. Dat betekent dat ook de feestdagen er weer aankomen. Het feest van ‘t jaar? Dat moet oudejaarsavond wel zijn. Een avond om terug te kijken op het afgelopen jaar, en de eerste blik te werpen op wat er nog komt. En wat is er nu beter dan dat moment te vieren met fijn gezelschap en een heerlijk foodtruck menu?

Op het nieuwe jaar!

Op de laatste dag van 2018 hoef je geen honger te lijden. Toch niet als het aan ons ligt. Wij hebben een hele hoop foodtrucks die staan te popelen om van jouw oudejaarsavond een onvergetelijk feest te maken. Foodtrucks met een echte wow-factor, die samen met jou voor een topsfeer zorgen.

Feestelijke foodtruck finesse op je bord

Foodtrucks op een privé feestje om het nieuwe jaar inzetten, kan dat wel? Absoluut! Het is al lang verleden tijd dat foodtrucks enkel maar comfy streetfood serveren. De foodtruck trend is sterker dan ooit, waardoor nu ook de meest verfijnde keuken z’n intrede heeft gemaakt. Deze trucks toveren de lekkerste gerechten op tafel, die net die finesse hebben die je verwacht tijdens de feestdagen.

Goede voornemens en vuurwerk. Ook op je bord!

Meer nog. Op oudejaarsavond creëer jij een volledig feestelijk menu, van aperitief tot dessert. Sommige foodtrucks hebben het allemaal, terwijl anderen net uitblinken in een bepaalde specialiteit. Vanaf nu heb jij in ieder geval geen excuus meer om die grote groep vrienden en familie niet bij elkaar te brengen op deze fijne dag. Jij geeft gewoon al het werk uit handen, en geniet lekker mee van de festiviteiten. Gezellige mensen, goede voornemens en vuurwerk. Ook op je bord. Gelukkig nieuwjaar!

Als aperitief: Italiaanse delicatessen

Champagne is heerlijk, maar waarom niets eens kiezen voor iets dat nét iets anders is? Italiaanse schuimwijnen bijvoorbeeld, in combinatie met heerlijke fijne vleeswaren. De perfecte starter van een avond vol plezier.

Ontdek: Foodtruck Taperitivo

Als voorgerecht: Verse zeevruchten

Onze Noordzee zit boordevol lekkernijen. Het ideale moment om daarvan te profiteren is oudejaarsavond. Met eerlijke en seizoensgebonden verse vis, van wijting tot oesters. Deze ingrediënten ademen een feestelijke sfeer. Een heerlijk fris wijntje erbij en de avond kan niet meer stuk.

Ontdek: Foodtruck Jean Sur Mer

Als hoofdgerecht: Lekkers van de grill

Klaar voor meer? Het hoofdgerecht komt eraan, en het niveau blijft op een hoog pitje staan. Voor een avond als deze mag het al eens wat meer zijn. Gerechten met passie, om die goede voornemens nog wat extra kracht bij te zetten. Daarom kies je best voor sublieme kwaliteit en een bom aan smaak. Niets beter dan een gerechtje van de grill.

Ontdek: Foodtruck Tømmer Catering

Als nagerecht: Patisserie voor fijnproevers

En omdat een feestelijk menu niet compleet is zonder een dessert, voorzie je best ook een heerlijk nagenietertje. Niet zomaar een bolletje ijs, maar een nagerecht voor echte fijnproevers. Wat dacht je van een tarte tatin van peer, gecombineerd met een stukje blauwe kaas? Een topper!

Ontdek: Foodtruck L’Oulie

Foodtruck verzekeren? 6 tips van Foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo de perfecte foodtruck voor je communiefeest, verjaardagfeestje, babyborrel of ander evenement!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht