Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Organiseer je eigen foodtruckfestival voor eender welk event

En de prijs voor de beste catering gaat naar – tromgeroffel – foodtrucks! De ideale party starter! Geen wonder dat zoveel mensen verzot zijn op deze rollende keukens. Ben jij ook zo’n fan? Dan zie je het misschien wel zitten om je eigen foodtruck fest te organiseren. Om je verjaardag te vieren, je liefde te verklaren aan je soulmate, of gewoon gezellig te genieten met een leuke groep mensen. Een foodtruck past op eender welk event, en wij zijn hier om dat te bewijzen.
Trouwfeest organiseren

En de prijs voor de beste catering gaat naar – tromgeroffel – foodtrucks!

Mexicaans of Italiaans, eenvoudig zondigen of de fijnste keuken? Alles wat je wilt: het kan. En alsof dat nog niet genoeg is heeft zo’n foodtruck een enorme wow-factor. De ideale party starter! Geen wonder dat zoveel mensen verzot zijn op deze rollende keukens. Ben jij ook zo’n fan? Dan zie je het misschien wel zitten om je eigen foodtruck festival te organiseren. Om je verjaardag te vieren, je liefde te verklaren aan je soulmate, of gewoon gezellig te genieten met een leuke groep mensen.

Een foodtruck past op eender welk event, en wij zijn hier om dat te bewijzen.

Smullen van de liefde, op je trouwfeest

Wie zegt dat een foodtruck niet romantisch kan zijn? Het is de perfecte partner voor je boho-chique trouwfeest. Niet alleen omwille van de enorme keuze aan vers gemaakte gerechten, maar zeker ook door de losse sfeer. Zie jij jezelf al beslissen van welk hapje jij als volgende gaat proeven? Al dansend op de feestmuziek, met een hart vol liefde. Jep, dat dachten we al.

Lees ook: Een foodtruck op je trouwfeest: to have and to hold? Ja, ik wil!

foodtruck feest

Meer ruimte om te genieten van gezelligheid.

Gezellig tafelen, op je buurtfeest

Hoe klein je buurt ook is, je hebt al snel een grote groep mensen bij elkaar. Soms nét te groot om zelf een maaltijd op tafel te toveren. Een extra paar handen is dan meer dan welkom. Of een een extra paar wielen. Het is maar hoe je het bekijkt. Om de organisatie wat te beperken is een foodtruck een topidee. Zo win je tijd en plezier, en heb je meer ruimte om te genieten van gezelligheid.

Lees ook: 10 redenen waarom jij een foodtruck moet bestellen op je buurtfeest

Heerlijk genieten, met je collega’s

En met je klanten, want zo’n foodtruck valt bij iedereen in de smaak. Vooral voor de organisator van een bedrijfsfeest heeft deze optie enorm veel voordelen. Denk maar aan de lage kost, de kwaliteit van de ingrediënten, de indrukwekkende sfeer én de marketing. De kans is namelijk groot dat de foto’s van jouw bedrijfsfeest een paar dagen na het event staan te shinen op de social media pagina’s van de foodtruck die je boekte. Zij delen de sfeer, en jij profiteert dubbel en dik mee.

Lees ook: Een geweldig bedrijfsfeest organiseren? Denk aan foodtrucks!

foodtruck feest

Een onvergetelijk feestje, voor de allerkleinsten

De beste kinderfeestjes, dat zijn die met de drukst gevulde namiddagen. Die waar je uren kunt knutselen, spelen in de tuin, of smossen met eten. Vooral dat laatste, toch? Kinderen die hun buikjes kunnen vullen en tegelijk kunnen profiteren van een super creatieve bui: dat is pas écht genieten. Een foodtruck vormt de ideale basis voor een kinderfeestje om nooit te vergeten. Pannenkoekentaarten bouwen, donuts versieren, mini hamburgers toveren, … Getest en goedgekeurd. En de waarheid komt uit een kindermond!

Lees ook: Waarom een foodtruck op je kinderfeestje een top-idee is!

Foodtruck verzekeren? 6 tips van Foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo de perfecte foodtruck voor je communiefeest, verjaardagfeestje, babyborrel of ander evenement!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht