Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

De zoete zonde: een foodtruck met desserten

Van pizza en barbecue, tot de lekkerste gerechten van Zuid-Amerika en Azië. Of die goeie ouwe friet. Onze hartige foodtrucks scoren keer op keer. Toch is dat niet het enige wat een foodtruck te bieden heeft. De zoete zonde is aan z’n opmars bezig, en daar spelen foodtrucks gretig op in. Mét succes! Forgive me Father, for I have sinned.

Van pizza en barbecue, tot de lekkerste gerechten van Zuid-Amerika en Azië. Of die goeie ouwe friet. Onze hartige foodtrucks scoren keer op keer, met eender welk gerecht. Toch is dat niet het enige wat een foodtruck te bieden heeft. De zoete zonde is aan z’n opmars bezig, en daar spelen foodtrucks gretig op in. Mét succes! Forgive me Father, for I have sinned.

Een zoete wereldster: De wafel

Amerikaanse wafels, Brusselse wafels, Luikse wafels … Moeten er nog wafels zijn? Hoe meer, hoe liever! Een topfavoriet over de hele wereld, en dus ook bij ons. Er gaat niets boven de geur en de smaak van een warme wafel. En dat geldt zeker wanneer je ze niet eens zelf hoeft te bakken. Met een wafel foodtruck aan je deur wordt het leven zo nog een beetje mooier. Want eerlijk: wie heeft er zin om eerst nog z’n wafelmaker te zoeken? Waffletruck doet het zelfs nog iets creatiever. Deze foodtruck steekt je favoriete wafel op een stokje, en versiert ze met de lekkerste toppings

“Life is too short to wonder where you hid your waffle maker”

Foodtruck wafels

Ronde dromen: donuts

Wat is er beter dan een donut te eten? Een donut zien bakken. Dolce Donut arriveert met een truck vol vers donut-deeg, en bakt deze ronde ringetjes van genot live voor je neus. Uniek in België, met een donutmachine van de VS. Met de klassieke suikertopping, zachte chocolade of knapperige koekjescrumble: deze donuts zijn niet om mee te sollen.

Donut foodtruck

De koning van zoetigheid: pannenkoeken

Zondagochtend, heerlijk uitgeslapen en de geur van vers gebakken pannenkoeken. De beste manier om de dag te starten of het weekend te beëindigen. Pure nostalgie! Geen wonder dat een pannenkoeken foodtruck bij iedereen in de smaak valt. En nee, dan hebben we het zeker niet alleen over kinderen. Echt iedereen smult van een heerlijk belegde pannenkoek. Of het nu met banaan en chocolade is, of met verse aardbeien en luchtige slagroom. En Koekenbak? Die heeft dat héél goed begrepen. Deze foodtruck bakt en bakt tot ‘ie er erbij neervalt.

pannenkoeken foodtruck

Knapperig genieten: churros

Het beste van beide werelden: krokant gebakken hartelijkheid met de juiste hoeveelheid zoet: Ola churros! Deze spaanse stengels werden een paar jaar geleden amper gebakken in ons kleine landje. Nu experimenteren we met toppings en sausjes om dit dessert nog lekkerder te maken. Dat doen ook onze foodtrucks. Churrosbus maakt haar churros volgens een traditioneel Spaans recept, met uitsluitend biologische producten. Het beste van al? Jij mag zelf je eigen ideeën doorgeven. Wie weet staat er wel een eigen creatie op’t menu.

churros foodtruck

Traditioneel smakken: taarten

Wie zegt dat taart enkel voor op je verjaardag is? Niemand, maar zo’n foodtruck met vers gebakken taarten is dubbel zo fijn wanneer je jarig bent. Het ideale cadeau, als je ‘t mij vraagt. Voor kinderfeestjes, maar ook bij een babyborrel en zelfs een gezellig buurtfeest. Zo hoef je zelf niet naar de bakker te lopen, maar kies je gewoon het lekkerste uit van ‘t buffet. Foodtruck Afters bedient elke zoetebek op z’n wenken. Mét sfeer en gezelligheid, en een uitgebreid dessertbuffet op maat. Als dat niet genieten is!

taarten foodtruck

 

Ook een zondaar?
Bestel een foodtruck.

succesvolle foodtruck succes

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruckboekingsplatform waarmee je eenvoudig 1 van de vele heerlijke foodtrucks kan vinden en boeken voor eender welk event. Van hartige hap tot heerlijk zoet dessert.

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht