Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

We probeerden alvast enkele foodtrucks op Taste Full Shopping weekend van Turnhout

Om de lente aan te kondigen waren de winkels in Turnhout het hele weekend open, dat vergezeld met een 20 tal foodtrucks om de knorrende magen te vullen! Wij konden niet wegblijven dus besloten we, volledig under cover, zo veel mogelijk foodtrucks te gaan uitproberen!

Dit weekend was het Taste Full Shopping weekend in Turnhout. Say what? Om de lente aan te kondigen waren de winkels in Turnhout het hele weekend open, dat vergezeld met een 20 tal foodtrucks om de knorrende magen te vullen! Wij konden niet wegblijven dus besloten we, volledig under cover, zo veel mogelijk foodtrucks te gaan uitproberen!

Foodtruck Op Bruno’s Wijze was aanwezig, met zeer lekkere artisanale kroketjes.

De Tasty Keet zorgde voor overheerlijke Calzonés. Dit was ongelofelijk lekker. Een grote aanrader aan iedereen die dit leest! We hebben hem meteen een mooie rating gegeven op de site!

Calzoné van De Tasty Keet Foodtruck
Calzoné van De Tasty Keet Foodtruck met pesto en kip. Heerlijk!

Tijd om iets te drinken. Stroot & Cock à Véro waren aanwezig om heerlijke cocktails te voorzien, desondankes het weer konden we zeker genieten van een lekkere cocktail & Gin & Tonic.

 

Zon of geen zon, in Turnhout lusten ze allemaal wel een lekkere Gin&Tonic.

We trekken richting Oosten, foodtruck Banh Mi was van de partij om heerlijke Vietnamese street food te presenteren.

Een burger zonder broodje?

Dat kan! De boys van Noodle Burger zorgen voor kick-ass burgers gemaakt van noodles. Dit moest ik eens proberen.

En we zagen dat het goed was.

Om toch te kunnen vergelijken hebben we de proef op de som genomen: We trokken naar de onbekroonde streetgrill-koning: B’s quality street grill foodtruck.

bedrijven foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boekingplatform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je feest, borrel of event kan vinden en boeken. Ontdek zo prachtige foodtrucks met de lekkerste verse gerechten!

Volg ons op social media

Like Foodtruckbestellen op Facebook

Pin Foodtruckbestellen op Pinterest

Volg Foodtruckbestellen op Linkedin

Like Foodtruckbestellen op Google

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht