Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Een feest organiseren? Tip: huur een foodtruck

Een feest organiseren en foodtrucks zijn een geweldige combinatie! Terwijl iedereen geniet van het feest, brengen ze het heerlijke eten op wielen! Ze rijden de oprit op, bereiden een beetje voor, openen de ramen en beginnen met serveren
Een feest organiseren met foodtrucks

Een feest organiseren en foodtrucks zijn een geweldige combinatie! Terwijl iedereen geniet van het feest, brengen ze het heerlijke eten op wielen! Ze rijden de oprit op, bereiden een beetje voor, openen de ramen en beginnen met serveren. Wanneer iedereen het buikje rond gegeten heeft, rijden ze weg zonder van je keuken een groot slagveld gemaakt te hebben.

Een onvergetelijk feest organiseren!

De foodtruck catering bloeit geweldig op, wat te merken is aan de menukeuze die alsmaar uitgebreider wordt. De menukeuze is bijna oneindig: hamburgers, tapas, pizza, sushi, sandwiches, taco’s, soulfood, Aziatisch, om er maar een paar op te noemen. Vanaf nu is een feest organiseren in om het even welk thema perfect mogelijk!

Niet alleen omwille van de verscheidenheid aan originele gerechten, maar ook omdat een foodtruck huren je budget minder aantast. Foodtrucks kosten vaak minder dan een volledige catering, zodat ook die knotsgekke dj niet gemist hoeft te worden! Daarnaast kun je zo weinig of zo veel eten als je maar wilt, iets wat zeker in de smaak zal vallen bij de grote eters onder je genodigden! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, pensioenfeest, babyborrel of trouwfeest, een foodtruck is altijd een schot in de roos! Het is een uniek en leuk concept en het zal zeker indruk maken op je genodigden of potentiële klanten. Het laat zien dat je echt creatief omgaat met je feest!

 

Feest met foodtrucks

 

Het regent! Wat nu?

Slecht weer in combinatie met een food truck-feest maakt van elke zelfverzekerde organisator een nerveus wrak maken. Het enige dat je nodig hebt, is een slechte weersvoorspelling om je evenement compleet te verpesten.

Maar een voordeel dat nog niet werd vermeld, is dat een foodtruck buiten kan staan en het eten binnen kan serveren. Maak een back-up plan voor als slecht weer je feest dreigt te verstoren! Op die manier zorg je ervoor dat je genodigden bij slecht weer alsnog een positieve ervaring overhouden aan je feest. Met een goed back-up plan hebben de genodigden zelfs niet eens de regen opgemerkt!

Waar een foodtruck vinden en bestellen?

Als je dit artikel tot het einde hebt doorgelezen, dan voel je ongetwijfeld de feestkriebels opborrelen en overweeg je waarschijnlijk om een foodtruck te huren voor je eerstvolgende feest. Geen idee waar je moet starten? Leun rustig achterover, want een foodtruck vinden en huren is helemaal niet moeilijk.

De eigenaars behandelen je niet alleen als koning en doen niet alleen het meeste werk voor je, ze zijn ook eenvoudig te vinden via ons snel groeiende en ondertussen enorm populaire foodtruck-boekingsplatform. Het platform biedt gedetailleerde informatie en contactgegevens van bijna 800 foodtrucks in België en Nederland.

Bekijk ze allemaal of laat het gebruiksvriendelijke filtersysteem zijn werk doen. Hoe dan ook, in enkele muisklikken heb je de perfecte food truck voor je privé feest of evenement gevonden!

Gerelateerd: Vind en boek de perfecte food truck met de nieuwe website van Foodtruckbestellen.be

Foodtruck verzekeren? 6 tips van Foodtruckbestellen.be

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruck boeking platform waardoor je eenvoudig de perfecte foodtruck voor je event kan vinden en boeken. Ontdek zo de perfecte foodtruck voor je communiefeest of ander evenement!

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht