Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Nieuwe samenwerking: Ontdek PartyPal.be

Vanaf heden zijn we zeer blij te mogen meedelen dat we een samenwerking zijn aangegaan met PartyPal.be de meest eenvoudige manier om een feest te organiseren. Organiseer een onvergetelijk feest met Partypal!

Vanaf heden zijn we zeer blij te mogen meedelen dat we een samenwerking zijn aangegaan met PartyPal.be de meest eenvoudige manier om een feest te organiseren.

Hieronder krijgt u het persbericht van PartyPal te lezen:

Digitale partyplanner: organiseer een onvergetelijk feest met Partypal

Feest organiseren met PartyPal

De perikelen van event planning

Als je ooit al eens een feest hebt georganiseerd, dan weet je waarover dit gaat: bellen en mailen, van leverancier naar leverancier. Continu op zoek naar de beste partner. Ook Kenny Wyckmans stootte op dit probleem. “Zelf zit ik al bijna 10 jaar in de sector. Met mijn eigen foodtruckplatform en photobooth bedrijf kom ik het bijna elk weekend op een event terecht. Van babyborrel tot communie, van bruiloft tot bedrijfsfeest.”

Wat blijkt? “Bijna elke organisator stoot op hetzelfde probleem: het neem enorm veel tijd én moeite in beslag om je ideale leveranciers te verzamelen”, aldus Kenny. Toen hij bij het plannen van zijn eigen bruiloft zelf met de neus op de feiten werd gedrukt besloot hij er iets aan te doen. “Want waarom zo moeilijk als het ook makkelijk kan?”

Waarom moeilijk als het ook makkelijk kan? Met Partypal is organiseren kinderspel.

Een digitale party planner

Kenny runt al jaren een succesvol foodtruck platform. Een plek waar mensen op één plek meer dan 900 foodtrucks ontdekken vergelijken én boeken. Dat idee breidt hij nu uit, in een volledig nieuw concept: van foodtrucks naar bloemen, springkastelen en decorateurs. Ook fotografen, feestzalen en muziek komen aan bod, net zoals allerlei event planners.

Met Partypal vind en boek je dus eenvoudig de beste leveranciers voor je event, en vergelijk je offertes in je eigen dashboard. Zo’n online platform is onmisbaar in onze snelle, digitale samenleving. Je scrollt door de mogelijkheden, vraagt directe en algemene offertes aan, en verkrijgt zo snel alle informatie die je nodig hebt. Bovendien is het gratis voor elke gebruiker!

Ook als leverancier/partner geniet je van heel wat voordeel, zegt Kenny: “Je verschijnt op één overzichtelijk platform en vergroot zo je zichtbaarheid. Bovendien beheer je zelf elke
offerte, en hou je zo alle controle zonder verborgen kosten.

Meer weten? Bezoek de website van PartyPal.be en ontdek hoe eenvoudig u een feest kan organiseren.

Delen:

Meer posts

foodtruck mobiele koffiebar barista jerome

Mobiele koffiebar in de kijker: Barista Jerome

Foodtruckbestellen zet geregeld foodtrucks in de kijker. Deze keer was het de beurt aan Jerome Gielkens van Barista Jerome. Hij brengt overheerlijke koffie, cappuccino, latte en nog zoveel andere warme dranken naar jouw feest! Naast de warme dranken biedt hij ook nog heerlijke bubbels en frisdranken aan. Alles is mogelijk!

Stuur ons een bericht