Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Food truck in de kijker: Ons Lucy

Vandaag zetten we food truck "Ons Lucy" in de kijker. Door hun versgebakken wafels op een stokje ofchocolade-disco-dip zijn zij de ideale food truck!

Food truck in de kijker: Ons Lucy - Foodtruckbestellen.beUit wie bestaat “Ons Lucy?”
We zijn met 2. Mijn man Maarten en ik (Sara)

Wanneer zijn jullie gestart met je food truck?
We zijn gestart met onze food truck in April 2014.

Vanwaar de keuze om met een food truck te starten?
We zijn in het verleden 6 maanden door Zuid-Oost Azië getrokken en hebben daar streetfood en food trucks ontdekt. Dat is me altijd bijgebleven. Toen ik de eerste food trucks in Nederland tegenkwam, begon het te kriebelen om mijn saaie job in te ruilen voor een job met veel afwisseling en waarin ik mijn creativiteit de vrije loop kon laten gaan.

Vanwaar komt de naam “Ons lucy”?
Onze kindjes hebben de caravan de naam Lucy gegeven, vandaar Ons Lucy.

Wij leerden in Zuid-Oost Azië de streetfood en food trucks kennen. Dat is ons altijd bijgebleven!

Hoeveel personen hebben jullie zo ongeveer al laten genieten van jullie lekkere eten sinds de start van “Ons Lucy”? (geschat)
da’s een moeilijke…

Food truck in de kijker: Ons Lucy - Foodtruckbestellen.beWat zijn jullie specialiteiten?
Wafels op een stokje, deze worden versgebakken in de caravan en kunnen dan nog eens gedipt worden in heerlijk warme Belgische chocoladesaus.

Hoeveel personen kunnen jullie gemiddeld voorzien van eten? En voor welke type feesten wordt je het meeste ingehuurd? (huwelijk, verjaardag, vrijgezelle, leuke extra)
Op evenementen kunnen we een grote capaciteit aan. Op feestjes werken we meestal met een formule 2 u à volonté. Dan staat de limiet op 200 personen. Voor meer personen blijven we gewoon langer staan. We worden meestal ingehuurd op babyborrels of als dessertkraam op een huwelijk of verjaardagsfeest of als 4-uurtje op een lente/communiefeest.
Maar we bouwen ‘Ons Lucy’ ook vaak om tot cavabar om een receptie aan de kerk of het gemeentehuis te verzorgen bij een huwelijk.

Voor toekomstige klanten en geinteresseerde, wat zou je hen aanbevelen om ZEKER eens uit te proberen van je assortiment?
De chocolade-disco-dip. ’t Is gewoon de allermooiste en de favoriet bij de kids.

Wat is het minimum budget om “Ons Lucy” in te huren voor een event / feest ?
€ 300

Food truck “Ons Lucy” was redelijk snel aangemeld op Foodtruckbestellen.be, vanwaar de keuze? en zijn er zaken die je graag nog ziet aangepast of vernieuwd worden naar de toekomst?
Hoe meer reclame, hoe beter. ’t Is ook heel leuk dat er eindelijk eens een echte Belgische website bestaat die de Food trucks verzamelt.

Volg de food truck Ons Lucy:

Heb je een food truck of ken je er één die we zeker in de kijker moeten zetten? Laat het ons weten!

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht