Op zoek naar een foodtruck? Bezoek ons platform met +1000 foodtrucks. Ontvang offertes in 3 kliks.

Foodtruckbestellen logo

Toetjesfanaten opgelet: deze 4 foodtrucks met desserts kende je nog niet!

Hou jij van zoetigheid na het diner? Of gewoon als lekkere snack? Bekijk dan deze vier fantastische foodtrucks met desserts. Om jezelf heerlijk mee te verwennen!
foodtrucks met desserts

Hou jij van zoetigheid na het diner? Of gewoon als lekkere snack? Bekijk dan deze vier fantastische foodtrucks met desserts!

Waffletruck

foodtrucks met desserts

Wafels, wie houdt er nu niet van? Bij de Waffletruck van Chez Albert weten ze hoe ze goede wafels moeten bereiden: volgens tripadvisor is dit de op één na beste dessertzaak in Brugge! Klassieke Belgische wafels, wafels op een stokje… Dit is er een om te onthouden.

Churrosbus

foodtrucks met desserts Churrosbus

Een van de meest bekende Spaanse zoetigheden zijn de Churros. Deze snack, gemaakt van gefrituurd deeg, valt nog het meest te vergelijken met een knapperige, langwerpige smoutebol. Bij de Churrosbus maken ze deze lekkernij volgens een authenthiek spaans recept, met uitsluitend biologische producten. Met klassieke chocoladesaus, caramel, suiker, kaneel… Voor iedere smaak is er wel een fijne topping!

Deze 4 foodtrucks met desserts kende je nog niet!

L’Oulie

foodrucks met desserts Louilie

Voor culinaire nagerechten zit je bij L’Oulie goed. Deze patisseriefanaten verrassen je met de meest spannende combinaties. Een kleine greep uit het assortiment: een klassieke tarte tatin van peer, maar dan met blauwschimmelkaas, of een nagerecht op basis van asperges. Dit is een foodtruck met desserts die met passie en creativiteit bereid zijn! Wat wil je nog meer? 

Afters

foodtrucks met desserts Afters

Zoetebekken opgelet! Bij Afters kun je je laven aan reuzegrote versgebakken pannenkoeken. Maar niet alleen dat: Afters biedt ook de mogelijkheid voor een volledig dessertbuffet. Taarten, macarons, tiramisu, petit-fours… Vanuit een knusse houten kamper worden de mooiste creaties geserveerd.

Zin gekregen in zoetigheid? Op foodtruckbestellen.be vind je maar liefst 249 foodtrucks met desserts. Je vind ze gemakkelijk via de handige zoekfilters!

voedzame foodtrucks

Wie of wat is foodtruckbestellen ?

Foodtruckbestellen is hét foodtruckboekingsplatform waarmee je eenvoudig vele heerlijke foodtrucks kan vinden en boeken voor je evenement. Ontdek zo prachtige foodtrucks en geweldig eten!

Vragen? Contacteer ons gerust of bezoek onze Faq.

Volg ons op social media

Delen:

Meer posts

pizza foodtruck

12 Heerlijke pizza foodtrucks voor op jouw lentefeest

Pizza Foodtruck! Jammie! Ja, je leest het goed. De Pizza Foodtruck is dé trend voor communiefeesten en lentefeesten. Pizza’s zijn een grote hit bij iedereen, jong en oud, en zorgen voor een extra feestelijk tintje bij deze gelegenheden.

foodtruck festivals 2024

Overzicht: De lekkerste foodtruck festivals van 2024

Het is eindelijk zo ver: het foodtruckseizoen is weer van start gegaan! Na een lange pauze kunnen we opnieuw genieten van het unieke en gezellige sfeertje dat foodtruck festivals met zich meebrengen. Van heerlijke geuren die zich vermengen in de lucht tot het proeven van culinaire hoogstandjes uit alle hoeken van de wereld

Stuur ons een bericht